Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi 22lt olduğunu söyleyenler var yanlış hatırlamıyorsam.

2. nkurtkaya

Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi

Ynt: Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi Sizi temin ederim ki motor ile yaptığınız tur Defender ile yapacağınızdan çok daha rahat olmuştur.
  3. nkurtkaya

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. Tranzon'daki araç İstanbul'dan satıldı, bej olan. 2.sini hiç görmedim, kaç model, rengi ne?

4. nkurtkaya

Defender 300 Tdi Almak Üzereyim..

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. Harika drift yapar herhalde :)
  5. nkurtkaya

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. TGV motorlu Defender Türkiye'de bir tane var. İlk sahibini bu motor hiç üzmedi. 2. Sahibi motora yatak sardırdı, tamiri ayrı bir hikaye. Demek bu olay bir şehir efsanesi olup genellenmiş.

6. nkurtkaya

Defender 300 Tdi Almak Üzereyim..

Ynt: Defender 300 Tdi Almak Üzereyim.. Defender'a otomatik şanzıman bence çok doğru bir tercih değil. Ama bu benim fikrim. Uygulanan örnekler var, sonuç olumlu, ama bence Defender'ın ruhuna uymuyor. Bu yine de kişisel bir tercih eğer otomatik istiyorsanız bunu düzgün yapacak kişi Hüseyin...

7. nkurtkaya

Discovery 2 Td5 Almak..

Ynt: Discovery 2 Td5 Almak.. Tüm LR'lerde diferansiyel kilidi vardır. Discovery II'nin belli modellerinden sonra elektronik sistemler (TC, terrain Responce) orta diff kildin yerini aldılar. Discovery I'lerin hepsi mekanik kol kontrollü kilittir. Oranları sanırım high low range için...
  8. nkurtkaya

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Hayır. Hayır. Evet.
  9. nkurtkaya

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

10. nkurtkaya

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Şnorkeli takan ustanıza söyleyin, o taktığı sağ taraf için olan model. Sağa sağ, sola sol taksın ki verilen emeğin ve paranın hakkı görünsün, böyle göze takılmasın.

11. nkurtkaya

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Bu araçlar 10 yaş ve üstü. Motor teknolojileri eski. Ekonomi beklemek doğru değil. Hem ucuz hem az yakan hem performansı iyi hem arıza yapmayan üstüne asfaltta uçan arazide çoşan bir araç yok. İhtiyaca, kullanım maksadına göre kişel zevk ve...
  12. nkurtkaya

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Eğer Tdi/Td5 hantal geliyorsa Discovery'nin V8'i de var. VX100'den daha ataktır. Tüketimleri de en az VX100 kadar olduğu için genelde az kullanılmışlardır yani temiz, düşük km'li araçlardır. Sahibinden.com'da birkaç ilan var, kaçırmayın.

13. nkurtkaya

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Hiç başka türlü olmadı ki.
  14. nkurtkaya

Defender Hastalığı

Ynt: Defender Hastalığı Şehir içi kullanım ağırlıklı ve arada haftasonları göllere balık avlamak için gidecekseniz Ve bütçeniz 20 bin ₺ kadar ise, 1999-2002 model Suzuki Grand Vitara JLX de iyi bir alternatif olur.
  15. nkurtkaya

Merhaba İstanbulda Satılık 15.000 -20.000 Tl Arasında Defender Varmı

Ynt: Merhaba İstanbulda Satılık 15.000 -20.000 Tl Arasında Defender Varmı Bülent bey, diğer konuda yazdığımı tekrarlıyorum (Siz okursunuz, buraya tekrar yazmayacağım). İsterseniz Yuvacık'taki arkadaşların iletişim bilgilerini vereyim, meseleniz her ne ise aranızda halledin.

16. nkurtkaya

Defender Hastalığı

Ynt: Defender Hastalığı Umut ve Metin çok doğru açıklamışlar. İkisinin de konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerine güvenin. Bülent bey de konuya kendi tarzıyla cevap vermiş ama Reha'nın da belirttiği gibi bunu sohbet kısımlarında yaparsa kendisi de bizler de daha mutlu ve huzurlu olacağız...
  17. nkurtkaya

Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. Psikolojinin bozuk olduğunu biz en başında anladık, neyse geç de olsa sen de kabullenmişsin.
  18. nkurtkaya

Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. Vallahi kaç gündür meraktan çatlayacaktım, başına bir hal mi geldi diye. "Schengen vizesi" ve "yüksek statüsü" ile "kötü insanlardan" uzakta mutludur diye avuttum kendimi. Bir anda uzun zamandır sesi çıkmayanlar gelmeye başladı, ne güzel ...

19. nkurtkaya

Defender Almak İçin Yardım?

Kapanışı şöyle yapsak daha iyi. Forumda, din, siyaset, politika, futbol, renk ve zevkleri tartışmıyoruz.
  20. nkurtkaya

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Bu tip araçlarda orijinal halde korunmuş olması, bakımlarının 20-30 yıl boyunca yapılmış olması önemli. Resimdeki araç orjinallikten çok uzak. Hak ettiği ilgiyi görmüş olması ihtimali zayıf. Ben olsam uzak dururdum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri