Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimse yazmiycak anlasilan. :)
İlk arac bestop tente olsaydi iyiydi tente cok dandik duruyor. Disk fren varmiymis. Cok 1978 var ama difranaiyel sanziman degismis . Bir cj ustasi ile bakilmali.
İkinci zaten sifir sifir sifir dlye parcalari tanitirken kaybettl benim icin. Hadi hardtop lastik halı...
Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Tuzla üretiminede bir ara 1013 adı verilerek kopya şanzıman ve ford motor ile bir üsre tuzla fabrikalarında tuzla 1013 olarak üretilmiş.
Benim bahsettiğim araç ise 1952 model ve willys cj7 olduğunu idda...
Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Aynen öyle abi. Mesela willys cj7 gördüm geçen :))). Arkadaş aracım willys cj7 diye geçer yazmış :)
Tabi abi motor değişmiş olma ihtimalide yüksek oluyor bu ihtimalde var :)
Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı?
Yok muayne için değil abi benim koltuklar yüksekte kaldıya roll bara göre kafayı vuruyolar :) ondan. Çamurluk üstünde sağda solda birer tekli var bende biliyosun abi.