Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender merkezi kilit ?
Cam kaldırma sistemi açma kolu iptal edilerek şahin cam motoru ile yapılabiliyor. Kapı tutamağınıda üzerinde düğmesi olan bir şahin iç kapı koluda monte edilebilir. Birde cam kaldırma modulu bağlandığında kumandadan kapıları kilitleyincede camlarınıda kaldırır. Ben...
Ynt: Defender merkezi kilit ?
Oğuzhan hocam benimde niyetim var. Çok iyi bir elektrikçim var kardeşim gibi. Malzemeyi alıp gidip ona yaptırabiliriz. Yeri cerrahpaşada.
Ynt: Cj-5 Alıyorum..
Bizler orjinal derken koleksiyonluk olsun diye söylemiyoruz. Orjinal olmazsa başka arçtan uydurma olur sanayiden çıkamazsın. 6000 lira bütçen olsuğuna göre sanayiye gidecek pek paranda olmayacak.paran olsada 2 gün sonra yine bir arıza. Bitmeyecek. Bu yüzden orjinal olmalı...
Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman
Bu durum aslında o bahsettiğiniz durumdan farklı. İşinin ehli bir usta yaptıysa olmaması için bi neden yok. Fakat genelde uydurma oluyor.
Şöyleki uzun zamandır şöyle bir projem vardı; (ateş böceğini alana kadar)
Çekişi iyi az sesli dizel önler...
Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ?
Örnek hangi modelden hangi şanzıman çıkar difransiyeller neler ayna mahruti nedir dişli oranları nedir. Hangi tip motorlar ojinaldir. Kaporta tipleri kaç tanedir nedir. Hangi kaportda hangi yürür aksam olmalıdır gibi
Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ?
Cj almadan önce en önemli şey cj leri tümüyle iyi tanımaktır. Yılların mekanik ustası eğer cjleri tanımıyorsa size gayet iyi yada bu hurda alınmaz diyebilir. İyi dediği melez bir araç da çıkabilir ( her parça başka bir araçtan uydurma) kötü dediğide...
Ynt: L200 Vinç Montajı İçin Usta
Ustayla görüşmedim ama roll barımu yapan ustaya yönlendirebilirim size uzak gelmezse. Yeri silivride, uygun fiyat verecektir.
Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler
Ayrıca türkiyede parçalar abd fiyatlarının x2 katı ( ki abd fiyatlarıda gayet uygun). Bu da 30 ile 70 yaş arası araçlarda normal karşılanabilecek durumlar, en azından aradığınızı bulabiliyorsunuz. Adamlar belki kaç yıl satılmayacak parçaları...