Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler
Ayrıca ankarada iyi birkaç jeep ustası olduğunu biliyorum ve çevre illerden bile onlara gidiyorlar. Sanırım birçok kişi gibi siz hatayı jeep ustasına değilde sanayideki jeepten anlamayan mekanik ustalarına gitmekle yapmışsınız. Ki bu ustaların...
Ynt: Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge
Abi imalat atelyelerinin videoları falan var facebook hesaplarında. İncelenebilir bir ürün bence. Hatta birçok cj deki yanlış km gösterme gibi sorunlarıda ortadan kaldırabilir. Göstergem sapasağlam allaha şükür ama. Güzel bir ürün ve cj için üretim...
Ynt: Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge
Abi bi süredir baktığım çok işlevsel ama fiyatıda pahalı olan bir ürün. Direk gps den alıyor hız bilgisini. Dokayısı ile km kaydı ve trip km si dijital olarak kaydediyor. Ve üzerine devir saatide eklemişler.
Bir abd seyahatimde almak istiyorum bundan...
Ynt: Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık
Kargoda korılabilir ama. Fiyat yüksek gelebilir ama ön camı komple rezistanslı taktım ben şu an yeni takacakken sizede tavsiye ederim önümüz kış çok işe yarayacak.