Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan
Abi çok teşekkür ederim. Bende montajı tamamlayayım ilk iş bir tavan çadırı yapacağım. Cj5 kullanmış ve cj8 geçen biri olarak cj8 den çok memnunum. Ki alırken arkasını kesmekti planım ama kullanınca direk vazgeçtim. Orjinal hali çok daha iyi.
Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan
Sonunda boyadan çıktı.
Yeni rengiyle karadul artik ateş böceği :)
Boya sonrası %70 montajı bitirdim.
Eski ön camı takmadım yerine yeni komple rezistanslı cam aldım.
Dodikler yeni.
Şimdilik ön konsolu göstergeleri toplamak ve koltuklari takmak kaldi.
Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum
israfilcim ayni durum bendede var. Zamaninda benim cj d.m.o. dayken sase no tespite gitmis ve sonunda müh yazan bir sase no verilmis şasedede basildigi yere muhur basilmis. Dolayisiyla vin numarasi ile alakasi yok. Vin numarasi sadece silecek motoru muhafazasinin...
Abi detayli aciklaman icin tesekkur ederim. Cepten baktigim icin o kadar ince syrintilar gozumden kaciyor sanirim. Mutlaka yakindan bakilmali,bu her cj icin gecerli tabi
Vin sorgulatmak ve deyali bakmak gerek kesinlikle katiliyorum abi. Ama rakadaki farkli detaylar gozume carpmadi. Arka ek yeri kapatilmis sanirim o nedenle dedin ama oyleyse bile kapi ougu ve yanlar cok orjinal degistirilmis derim ben. Orjinal degilse iyi bir usta...
Biraz cj bolumunu arastirin ben 1980 model gosterdim suz 1974. Yapilacaklarin disinda araclarin arasindaki farki ogrenin. Sonra uzerine harcanan paranin degip degmeyecegi tartisilir
Alacaginiz araca cj leri cok iyi bilen biri ile bakarsaniz ve belli kriterleri veriyorsa arac sikintisiz gelir. Tabi arac 4.2 motor gazla bile cok yakacaktir 1500 km de. En dogrusu kamyona yukletip getirmek sizin icin. Ama bu araclara baslarken acele etmeyin ve...