Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık

Ynt: Cj5 Ön Cam Ve Çerçeve Alınık Ben bi tane dün kırdım yer kaplıyo diye :))

2. ercanaslan

Cj Eksoz

Ynt: Cj Eksoz Ses nasıl oldu peki :)
  3. ercanaslan

Jeep Cj 7 Renegade

Ynt: Jeep Cj 7 Renegade Hahahaa

4. ercanaslan

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Birde yapabiliyorlarsa arka köşeleri yuvarlak dönsünler bence cj gibi. Ön keskin köşe olabilir.
  5. ercanaslan

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Bu ekstraları sanırım sen alıcaksın fiyata dahil değil değilmi

6. ercanaslan

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan hahahaha :)

7. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi çadırın yapım aşamaşarını umarım paylaşırsın bizimle :)
  8. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Teşekkürler
  9. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi çok teşekkür ederim. Bende montajı tamamlayayım ilk iş bir tavan çadırı yapacağım. Cj5 kullanmış ve cj8 geçen biri olarak cj8 den çok memnunum. Ki alırken arkasını kesmekti planım ama kullanınca direk vazgeçtim. Orjinal hali çok daha iyi.

10. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Teşekkür ederim. İnşallah :)

11. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Sonunda boyadan çıktı. Yeni rengiyle karadul artik ateş böceği :) Boya sonrası %70 montajı bitirdim. Eski ön camı takmadım yerine yeni komple rezistanslı cam aldım. Dodikler yeni. Şimdilik ön konsolu göstergeleri toplamak ve koltuklari takmak kaldi.
  12. ercanaslan

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop Ünal abi yetiş :)

13. ercanaslan

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum israfilcim ayni durum bendede var. Zamaninda benim cj d.m.o. dayken sase no tespite gitmis ve sonunda müh yazan bir sase no verilmis şasedede basildigi yere muhur basilmis. Dolayisiyla vin numarasi ile alakasi yok. Vin numarasi sadece silecek motoru muhafazasinin...
  14. ercanaslan

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Amin :)
  15. ercanaslan

Cj Eksoz

Ynt: Cj Eksoz Headers egzost düşünun derim cikma bulursaniz uygun fiyata olur. Performansini arttirir aracin.

16. ercanaslan

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Abi detayli aciklaman icin tesekkur ederim. Cepten baktigim icin o kadar ince syrintilar gozumden kaciyor sanirim. Mutlaka yakindan bakilmali,bu her cj icin gecerli tabi
  17. ercanaslan

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Vin sorgulatmak ve deyali bakmak gerek kesinlikle katiliyorum abi. Ama rakadaki farkli detaylar gozume carpmadi. Arka ek yeri kapatilmis sanirim o nedenle dedin ama oyleyse bile kapi ougu ve yanlar cok orjinal degistirilmis derim ben. Orjinal degilse iyi bir usta...
  18. ercanaslan

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Biraz cj bolumunu arastirin ben 1980 model gosterdim suz 1974. Yapilacaklarin disinda araclarin arasindaki farki ogrenin. Sonra uzerine harcanan paranin degip degmeyecegi tartisilir

19. ercanaslan

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum http://sahibinden.com/172992386 Buna bir bakin derim.
  20. ercanaslan

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Alacaginiz araca cj leri cok iyi bilen biri ile bakarsaniz ve belli kriterleri veriyorsa arac sikintisiz gelir. Tabi arac 4.2 motor gazla bile cok yakacaktir 1500 km de. En dogrusu kamyona yukletip getirmek sizin icin. Ama bu araclara baslarken acele etmeyin ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri