Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Ben ordudan aldim 1100km bindim istanbula geldim :)

2. ercanaslan

CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors)

Ynt: CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors) Unal abiyi bi arayin belki uyan bir model vardir elinde
  3. ercanaslan

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum 4000 motor vergiside odeseniz araclarin yilik maximum yaş sinirinin ustunde oldugu icin yilda 400 lirayi gecmeyecektir. Yani 100 lira ile 400 lira arasinda vergisi degisiyor ruhsatta yazan motor hacmine gore

4. ercanaslan

İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim Ozelden mesaj atiyorum.
  5. ercanaslan

Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim Bu arada taban dosemesi yaptirmamaniz tabanda su birikmemesini saglar ve uzun vadede taban sacinin daha saglikli olmasini saglar. Ben ozellikler taban dosemesi yaptirmadim, 5 kat putur var ic kisimda ve cok memnunum. Istedigim gibi aracin icini...

6. ercanaslan

Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim Ben aracimdaki koltuklari sifir bestop almayi dusundugum icin satmayi dusunuyorum istanbuldaysaniz konusabilirz.

7. ercanaslan

Satılık 77 Model Temiz Cj5

Ynt: Satılık 77 Model Temiz Cj5 Hayirli satislar
  8. ercanaslan

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? http://youtu.be/KnWVuRsG5hc
  9. ercanaslan

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? başka bi forum dan alıntıyla bilmeyenlere çok ufak açıklayabilirim ''Bu başlık altında RTC direksiyon amortisörü'nden bahsetmeye çalışacağım, RTC ingilizce "Return To Center" ilk harflerinden oluşmaktadır...

10. ercanaslan

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? Return to center direksiyon amartisörü alıp denemek istiyorum benim stndart direksiyon amortisorune göre ne kadar fark yaratacak bakalım. örnek...

11. ercanaslan

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Birde ilk ilanin yayin suresi dolmus 1979 ve ustu ise zsten orjinalde disk firen olmali (sonradan uyfurma toplanmadiysa)
  12. ercanaslan

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Yani millet 2 disk yaptirmak icin 1000 - 1500 tl para harciyorki arkadas olan diskleri sokup kampanaya donmus mantiksiz geldi bana

13. ercanaslan

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum :)) orjinalligini korumak icin diski sokup kampanaya donmek. Taktire sayan :)
  14. ercanaslan

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Hahahaha :)
  15. ercanaslan

El yapimi rc 77 ford f150

Ynt: El yapimi rc 77 ford f150 Gercekten cok yetenekli

16. ercanaslan

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Kromlarimizida parlattik :)
  17. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Aynen oyle :)
  18. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Renk bu

19. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Mango tango :) Senin araca kardes gelicek insallah
  20. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Boya bulundu sorun olmadi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri