Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum
4000 motor vergiside odeseniz araclarin yilik maximum yaş sinirinin ustunde oldugu icin yilda 400 lirayi gecmeyecektir. Yani 100 lira ile 400 lira arasinda vergisi degisiyor ruhsatta yazan motor hacmine gore
Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim
Bu arada taban dosemesi yaptirmamaniz tabanda su birikmemesini saglar ve uzun vadede taban sacinin daha saglikli olmasini saglar.
Ben ozellikler taban dosemesi yaptirmadim, 5 kat putur var ic kisimda ve cok memnunum. Istedigim gibi aracin icini...
Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim
Ben aracimdaki koltuklari sifir bestop almayi dusundugum icin satmayi dusunuyorum istanbuldaysaniz konusabilirz.
Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler?
başka bi forum dan alıntıyla bilmeyenlere çok ufak açıklayabilirim
''Bu başlık altında RTC direksiyon amortisörü'nden bahsetmeye çalışacağım, RTC ingilizce "Return To Center" ilk harflerinden oluşmaktadır...
Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler?
Return to center direksiyon amartisörü alıp denemek istiyorum benim stndart direksiyon amortisorune göre ne kadar fark yaratacak bakalım.
örnek...
Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum
Birde ilk ilanin yayin suresi dolmus 1979 ve ustu ise zsten orjinalde disk firen olmali (sonradan uyfurma toplanmadiysa)
Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum
Yani millet 2 disk yaptirmak icin 1000 - 1500 tl para harciyorki arkadas olan diskleri sokup kampanaya donmus mantiksiz geldi bana