Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?
Aslında 30 yaşındaki araç teknolojisinden sıfor araç konforu beklememek gerek :) ama içimiz durmuyo hep bişiler yapalım istiyoruz
Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?
Peki direksiyonun dönüşlerde geri toplamasının düşüklüğüne faydası olurmu?
Birde siz uyguladınızmı daha önce
Evet do it yourself şeklinde böyle yapanları gördüm yabancı forumlarda. Peki cadde kullanımı etkilerinde negatif durumları varmı.
Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler?
Aslında bu hydro assist işi kafama yatar gibi oldu . Yabancı forumlarda uygulayan çok . Verim durumu nedir acaba
Mesela komple bir set buldum. fiyat yüksek biraz ama komple set herzaman uydurarak yapılan...
Hehe aslında haklısın israfilcim. :)
Yani aslında en baştada dediğim gibi benim bir problemim yok lakin eşimde kullanmak istiyor, ve zorlanıyor. Şehir dışı ve ormanda sorun değil ama istanbul trafiğinde hele...
Ynt: Alınık ci malzemeleri
İşte bu sebeple s kapı lı cj6 yerine u kapılı cj7 veya cj8 tercih etseydiniz merkezi kilit işi çok basitti hatta otomatik cam da tabi
Ynt: Alınık ci malzemeleri
Ben cj de offroad yapılmıyorsa standart koltuklarını tercih ederim.
Elektrik tesisatı konysunda cj bölümünün başına tutturulmuş emin abinin konusu faydalı olacaktır.
Fren sistemi içinde westinghouse olmalı bence şart, bütçen yeterliyse önleri diske çevirmeni...
Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Bu arada estafirullah bu araçların uzmanı değilim sadece tecrübelerimi aktarıyorum
Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Hiç tavsiye etmeyeceğim bir araçmış, hayırlısı olmuş. Araç cj değil tuzladan bozma. Çamurluklar ya sonradan takma yada macun ile yuvarlatılmış. Çok oynanmış duruyo . Birazdaha fazla verip daha iyi bir araç...
Birde her geçen yıl cj lere olan ilgi artıyor ve aynı oranda fiyatlarıda artıyor.
Eğer niyetin varsa araştır ve sana uygun ölçülerde bir cj al
Fakat cj almak için acele edilmez, önce versiyonlar iyi tanınır...
Önceki aracımda mercedes hidrolik pompa ve kutu vardı ve 32x11.5 lastik vardı ama durum aynıydı
Geri toplamaya denge kolu nun etkisi olduğu söyleniyor, demekki aracımda olmasa baya kötü oşcakmış :)