Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Acil 2000 Frontera Parçası Aranıyor
tel nosu eklersenız sevınırım bazı yerlere baktım ama ben bıle karıstırıyourm kıme sordugumu tekrra ararım arayıp aradıgımı tam olarak hatırlamıyorum...
Ynt: Acil 2000 Frontera Parçası Aranıyor
acillll yardım arkadaşlar hala parça arıyorum..onemlı olanlar dıs aksesuarlar kemerler okadar onemlı degıl
ikitellide yok kartal ve bostancıda bulamadım ama bu hafta içi bir daha bakacam
yardımlarınız beklıyorum
gözlerim acık gidecek su arabaya...
Ynt: 2000 frontera parçası acilll
madde3 yanlıs yazzmısım (- 3 kapıda bulunan bakalıt parca var ustunde havalandırma kapakları olan parca) arka sol tarafdadırekde (aynı zamanda stop uzerınde )bulunan parca uzerınde havaladırma kanalları bulunan
merhaba arkadaslar
kazalı bır frontera aldım.su an tamır ve bakımları yapılıyor.rumelian arkadas yardım ettı sagolsun parca bulma konusunda ama yınede eksık parcalar var bu konuda yardım ıstıyorum sızden şimdiden teşekkur ederim
1- jant göbegi 1 adet
2-sol far altında bulunan yarım ay...