Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Bunların hepsi projelik. Öyle alayım, bakımını yapıp bineyim denecek araç yok. Hepsi ciddi masraf (görünen) istiyor. Görünmeyen (motor, yürüyen) neler çıkar bilinmez.

2. nkurtkaya

1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender..

Ynt: 1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender.. Ne ile ilgili?
  3. nkurtkaya

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! 200Tdi ile300Tdi arasında performans olarak büyük fark yok. 200Tdi eski Disco I'lerde kullanılan motor. Yurtdışında Defender'da da kullanılmış ama Türkiye'de orijinal 200Tdi olan Defender benim bildiğim 1 tane var. Diğerleri birçok 300Tdi gibi 2.5 be3nzinli veya düz...

4. nkurtkaya

Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ??

Ynt: Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ?? Pazarlama stratejisi.. Daha fazla donanım. The One Ten was launched in 1983, and the Ninety followed in 1984. From 1984, wind-up windows were fitted (Series models and very early One Tens had sliding panels), and a 2.5-litre...
  5. nkurtkaya

Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi Almayı düşündüğünüz araç Series ise bir kere daha düşünün derim. Series'ler Defender'dan daha da gürültülü, konforsuz ve performans olarak zayıftır. İlk Land Rover 1947 yılında üretilmiştir ve sonra modeller Series I, Series II, Series III olarak...

6. nkurtkaya

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! 110 V8 niyetiniz varsa ve hem görsel hem de mekanik-motor olarak iyi kondisyonda olsun istiyorsanız kaçırılmayacak fırsat. Bu araç satılmazdı aslında ama... takdir böyle imiş.

7. nkurtkaya

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Senin bunca insanla geçtiğin kadar olamasa da evet seninle dalga geçiyorum ve bunu açıkça söylüyorum. Vize var, statü var daha ne olsun? İtalya bileti burada satılmıyor, hadi sen ufak ufak şu linkten yürü http://www.alitalia.com/. Bak...
  8. nkurtkaya

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Millet olarak harika bir performans göstermişiz son 2 ayda. Kötü insan oranımız %50'den %35'e gerilemiş. Demekki 6 aya kalmaz memlekette kötü insan kalmayacak. Az sık dişini 6 ay sonra herkes iyi.
  9. nkurtkaya

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Ben de merak eder olmuştum, başına bir şey mi geldi diye endişelenmeye bile başlamıştım. Neyse, aynen bıraktığımız gibi bıraktığımız yerde duruyorsun. Aynı nakaratla bu kadar çok saçmalamayı başardığı için ben Turbo'ya ödül verilmesi...

10. nkurtkaya

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

11. nkurtkaya

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Aracın dış görünümü ve yukarıdakiler beraber bu aracın orijininin 3.5 V8 olduğunu gösteriyor.
  12. nkurtkaya

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Çıtalı tavan, katlanır yan basamaklar ve yandaki County yazısını görünce orijinal bir 3.5 V8 mi diye düşündüm. Yine de bir kontrol et, bu aracın orijinal hali V8 iken dizele mi çevrilmiş.

13. nkurtkaya

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) O bir 3.5 V8 mi?
  14. nkurtkaya

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları 4 Rallye 1000 Black, 2 DynaView ve 2 MicroDe toplam 1400 TL civarında tutacak sanırım. Bu kombinasyonda tek sorunum tepedeki spotların büyük olması. Alternatif olarak üstlere FF75 serisi, sürüş için Rallye 1000 Black (renginden dolayı tercih ediyorum) ve ön sisler için...
  15. nkurtkaya

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Üst tarafa 4 (orta 2 delici, yanlar yayıcı) ve öne 2 sürüş ve 2 sis farı düşünüyorum. Önereceğiniz kombinasyon nasıl olur? Delici: ? Yayıcı: ? Sürüş: ? Sis: ? Yerleşim tam olarak aynı değil ama fikir vermesi açısından aşağıdaki resim üzerinden konuşursak üstte eşit...

16. nkurtkaya

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Şimdi kontrol ettim, spam'e düşmüşler ondan uyarmadı demek. Çok teşekkür ederim.
  17. nkurtkaya

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Ben yıllardır ev telefonu kullanmıyorum. Şimdi Superonline'da, o zaman QuickNet diye çıkmıştı, fiber internet aboneliğim var, telefon vs gerekmiyor.
  18. nkurtkaya

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Tabi ki. Hatta wifi olan bir yerden bağlandığınızda gönderin, hiç acelesi yok.

19. nkurtkaya

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Cam açıkken çamurda patinaj yaptırmayın, süet tavandan çamur temizlemek hiç keyifli olmaz.
  20. nkurtkaya

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur 300Tdi için bana da mail atar mısınız, şimdiden teşekkürler. nkurtkaya (sonuna gmail, yahoo, hotmail gibi birşey eklersiniz eklerseniz tamamdır).

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri