Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle muayenede tavanda ki ile ilgilenildiğini sanmıyorum benimde barlar var. Tatta tavana heki yaparsam sorun olurum diye sormuştum tuvtürk te daha yeni bizim kontrol listemizde yok dendi.
Fakat rezistans olayından hiç anlamam. Sıcak su için kücük kombi düşünebilirsiniz
Kabloların profil ve barlara plastik kelepçe ile daha sabitlenmesi fikri güzel, uygulayacağım. Arka kapağın contaları kalın ve yumuşak içine gömülüyor,, yağmurdan etkileşim görmedim henüz. Ama saç delmek te istemiyorum.
Haklısınız. Panellerin sabitlendiği profiller tavan barlarına kelepçelerle (10 ad) sabitlendi, kablolar arka kapaktan içeri alındı. Ciddi civata var.:yum: Bununla beraber, panellerden gelen amper değerini nasıl ölçerim (şarj kontrol cihazından önce /sonra) .Basit bir çizim yardımıyla.
İyi günler, 100 wattlık güneş panelimi şarj kontrol cihazı üzerinden aküye bağlantısını yaptım çalışmakta. resimde görülen mini ölçüm cihazım ile kontrol cihazına gelen voltajı da görebiliyorum ancak akım değerini nasıl ölçerim. bağlantıyı nasıl yaparım.
İyi günler, vw transporter aracım için kullanacağım ve ek'te tavan durumu görülen barlara monte etmek istediğim 100 watt lık güneş panelim için ; montaj yöntemleri hususunda görüşlerinizi talep ediyorum.