Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada gezi paylaşımıma ara verip aracımı tanıtmak istiyorum. Aracım VW Transporter, 2006 model. İki yıl önce 8900 km. de İzmirden satın aldım. Aracı alış nedenim tamamen gezme maksatlı konaklama ihtiyacına yönelikti. Karavan almanın ikinci bir araca gereksinim gerektirmesi park yeri, sigorta...
Oslo da müzeden çıktıktan sonra dönüşe geçtim. Göteborg u görmemiş olmayalım diye kısa bir süre ziyaret ettik. Varberg bölgesinde kapsamlı bir benzincide konakladık. Ertesi gün kahvaltıdan sonra Öğlen yemeği için Malmö İKEA mağzasına girdik. Hakikaten orada da en uygun fiyatta yemekler bu...
devam,
Meğerse o akşam memlekette neler olmuş ta haberimiz yok daha.....
16 Temmuz sabahı kahvaltıdan sonra, viking müzesini ziyaret etmek maksadıyla müzenin olduğu bir sokağa park ettim. Müze giriş ücretini ödedikten sonra müzenin açık wifi sine bağlandım. Ve kızımdan adına darbe denen...
15 Temmuz tarihinde Oslo ya geldik. Yine şehir içinde park yeri arama mücadelesi verdikten sonra ücretsiz saatin başlamasına 2 saat kala uygun bir psrk yerine park ettim 2 saatlik park ücretini makinaya ödedim. İlk gün oraya mahsus şehir hatları gemisiyle fyord içinde 3 adayı kapsayan kişibaşi...
Müze gezi faaliyetleri tamamlandıktan sonra Oslo ya doğru yola çıktık. Karlstad da geceledik . Navigasyonumu ayarladığım halde paralı yol kullandım mı bilmiyorum.
Akşamüstü Stockholm e girdim ve park yeri arama mücadelesi verdim. Park yerleri Saat 17 den sonra ücresiz olduğundan uydun gördüğüm bir yerde saat 16 da park ettim ve bir saatlik park fişi alarak camın önüne koydum. Sabaha kadar orada kaldım.
Ertesi gün Vastervik'ten Stockholm e giderken duş, bulaşık ve ıvırzıvır ihtiyaçlar maksadıyla Vastervik Resort Losingsbadet isimli 5 yıldızlı olduğunu sonradan öğrendiğim bir kampinge geldim. Adambaşı 40 SEK ten duş ve çamaşır işini hallettik. Öncesinde de sonrasında da böyle müthiş kamp görmedim.
Ertesigün Kopenhag da biraz daha gezdikten sonra İsveç'e geçmek için Oresund köprüsünü kullandık. Köprünün sonu Malmö şehri olacaktı. Köprü derken deniz geçişi ve sınır geçişi olan bu 7.5 km.lik yolun yarısı köprü yarısı deniz altından giden yoldu. Aynı zamanda demiryolu sistemi de...
Odense den Kopenhag a giderken Storebetl Köprüsünden geçtik. Köprü sonunda 3 farklı ödeme şekli olduğunu gördüm. Otomatik ödeme, kredi kartı ile ödeme ve nakit ödeme. Ben kredi karti ile makineye araç boyunuda girerek 240 Dkk ya (yaklaşık 32 euro) geçtim.