Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Kopenhag istikametinde Odense şehrine geldik ve burada hastane karşısındaki bir otoparkta timeout-ücretsiz park periyodu fırsatından istifade ile geceledik.

2. a.adalioglu

Bu noktada belirteyim ki; Almanya dan önceki ülkelerde fiyatlar gayet uygundu. Almanyada euro bölgesine geçince fiyatlar yüksek gelmeye başladı. Fakat Danimarka dan itibaren tüm fiyatlar uçtu. Akaryakıt fiyatları dahil. Danimarka ve İskandinav ülkelerinde motorin benzinden de pahalı oldu...
  3. a.adalioglu

Danimarka sınırını geçtikten sonra çok yakında bulunan Sonderborg kasabasını ziyaret ettik.

4. a.adalioglu

Berlin den Danimarka ya giderken Kielde konakladım. Ertesi gün Danimarka sınırına çok yakın Flensburg şehrine girdim ve orada birkaç saat geçirdikten sonra Danimarka ya giriş yaptım. .

5. a.adalioglu

Söz konusu sınır köprüsü.

6. a.adalioglu

Yol görüntüleri,
  7. a.adalioglu

Almanya ya kadar gezimi özetleyecek olursam; Bulgaristan girişinde aracım arandı ve 3 euro sterilizasyon ücreti ödedim. Bulgaristanda yol kullanımı için 6 euro vinyet aldım. sınır çıkışı ve Romanya girişi aynı aynı noktada yapıldı. Rmanya ya da girerken aracım kontrol edildi. Fakat işlemlerim...

8. a.adalioglu

Maalesef sizin gibi ifade edemiyorum. Yazmak çok zoruma gidiyor. Bazı noktalarda sizin önceki notlarınızı dikkate aldım. Soru cevap şeklinde daha işime gelecek. Dediğiniz gibi söz konusu köprüyü kullandım. 1 km. lik köprü için de para aldılar. (6euro).

9. a.adalioglu

Wieliczka Tuz Maden.

10. a.adalioglu

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Çok teşekkür ederim. yeni haritaları yüklediğinizde temin edebilirmiyim..
  11. a.adalioglu

. Krakov, Auschwitz Toplama Kampı,

12. a.adalioglu

30 haziran- 24 temmuz 2016 tarihleri arasında eşimle birlikte İstanbul'dan çıkışla Osloya kadar süren bir gezi gerçekleştirdim. Sırasıyla gidişte Bulgarıstan, Romanya, Macaristan, Slovakya, Polonya, Almanya, Danimarka, İsveç, Norveç dönüşte İsveç, Danimarka, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Solvakya...
  13. a.adalioglu

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Utku bey, sizden daha önce aldığım haritalar çok işime yaradı. Buna ilave olarak estonya, letonya ve litvanya haritalarına da link veririseniz sevinirim. Çok teşekkürler. Aydın Adalıoğlu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri