Arama sonuçlarınız

1. efekantek

Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)

Ynt: Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı) Süpersiniz uygulamanızın yanında yapmış olduğunuz açıklama bu hobi ile uğraşan herkese tavsiye niteliğinde bir yazı olmuş. Kullanıp binmek kadar ben yaptım demekte ciddi bir önem taşıyor aslında bu işlerde...

2. efekantek

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Geçmiş olsun plastik olanı çıkarmadıysanız çıkarın mutlaka ;)
  3. efekantek

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Rica ederim. Bu tarz bilgi paylaşımı yanlışların ve hataların önüne geçiyor. Böylece sonradan yaşayacağınız problemlerden kurtulmuş olunuyor. :)

4. efekantek

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Malzeme bu Jeep parçacılarında bulabilirsiniz. Plastik filtre kullanmayın ;)
  5. efekantek

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Sanki çok çıplak kalmış ama zevk meselesi hayırlı olsun ;) Benzin filtresi meselesine gelince... Plastik filtre kullandıysanız yakında filtre emişten dolayı büzülüp tıkanacaktır. Tecrübe ile sabittir. Orjinalden şaşmayın ve karbüratöre girmeden...

6. efekantek

Satılık CJ 5 1980 MODEL

Ynt: Satılık Cj 5 1980 Model Sabır Saygın daha 2.sene dolmadı :) Tornacı Yang Ustada yandan çarklı yaptırdık bizde :)

7. efekantek

Kadastrodan Alınan Cj.5

Ynt: Kadastrodan Alınan Cj.5 Maşallah çok tatlı olmuş araç 77 sanırım ne zaman aldınız bu aracı ?kurumlarda hala cj kaldı mı?
  8. efekantek

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im Merhaba ben yeniyim de bunlar önden çekişli mi oluyor? ;D :o :P Hayırlı satışlar olsun...
  9. efekantek

Satılık CJ 5 1980 MODEL

Ynt: Satılık Cj 5 1980 Model Sanırım öyle olacak :D

10. efekantek

Satılık CJ 5 1980 MODEL

Ynt: Satılık Cj 5 1980 Model :D Kısmettt ...

11. efekantek

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Hava takviyeli westinghouse fren sistemine power brake diyor amerikalılar. Bu arada egzost borularını ortada birleştirip tekrar ayırdınız mı ?
  12. efekantek

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Çok güzel ses almışsınız muhtemelen vidyoda çıkandan kat kat daha güzeldir :) 6/2 çıkış headers ve birer adet sağ sol susturucu kullandınız sanırım doğru mu ?

13. efekantek

çömez cj8 sahibinin yardıma ihtiyacı var...

Ynt: çömez cj8 sahibinin yardıma ihtiyacı var... Facebook'tan yeni resimler gelmiyor bu aralar durum nedir ? :)
  14. efekantek

cj 258 motor

Ynt: cj 258 motor Faydalı konu olmuş ne varsa eski konularda var :)
  15. efekantek

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im Regülatörün yeri güzel olmuş tam düşündüğüm yer. Arka koltuk konusunda babanın yaptırdığı işi takdir ediyorum :D

16. efekantek

Ynt: '79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belâsız kullanmanızı nasip etsin. Aracınız çok düzgün duruyor restorasyonu yapanın ellerine sağlık.
  17. efekantek

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Rica ederim faydasını görmeniz dileğiyle...
  18. efekantek

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Hayırlı olsun umarım işinize yarar.Görüşmek üzere

19. efekantek

1979 CJ5 ŞASE(KUPA) ve MOTOR

Ynt: 1979 CJ5 ŞASE(KUPA) ve MOTOR Size kupa için e-mail attım görüşmek üzere.
  20. efekantek

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: krom kaplama ( nikelej kaplama) Arkadaşlar telaffuzdaki hataları düzeltelim yanlış anlaşılmasın. Krom malzemedir krom kaplama olmaz kroma yakın parlaklıkta nikel vardır kaplaması nikelaj olarak adlandırılır ama krom paslanmaz bir malzemeyken nikelajın altındaki malzeme zaman içerisinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri