Arama sonuçlarınız

1. efekantek

Ünal ÇELİK'in Dikkatine!

Ynt: Ünal ÇELİK'in Dikkatine! Üzücü bir son ... Bunlar değerlendirilip kazandırılabilir aslında.

2. efekantek

CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors)

Ynt: CJ5 Elektronik Ateşleme Uygulaması (D.U.I. Performance Distributors) Hayırlı olsun Yurt Dışından ürün tedariği şans işi. İngiltere'den gelen gönderiler gümrüksüz kapıma kadar teslim oluyorken Abd'den gelen gönderiler 1-2-3-4 lira civarlarında gümrük bedeline ve Atatürk hava limanında 1-1.5...
  3. efekantek

Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ?

Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ? Haklısınız Ünal Bey bilgi paylaştıkça çoğalır değil mi :) 1- Kupadan Yükseltme Kupadan yükselmeniz muhtemelen 8-10 cm arasında olacaktır. Bu yükseklikteyken debriyaj terazi mekanizmanız yukarıda kalacağından mekanizmayı kesip kaynakla uzatmanız...

4. efekantek

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im Teşekkür ederim bende.Konuyu takip ediyor olacağım...
  5. efekantek

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım Aracınız donanım olarak değerli bir araç bence bütçe ayırabiliyorsanız şaseden toplamayı değerlendirin ;)

6. efekantek

CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık

Ynt: CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık Peki o zaman hadi hayırlısı olsun bakalım takip

7. efekantek

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im Abim kazasız belasız mutlu günlerde binmen nasip olur inşallah araban çok düzgün ve orjinal görünüyor umarım sen ona emek harcadıkça oda seni ustalaştırır.
  8. efekantek

Cj7

Ynt: Cj7 Araç çok güzel toplanmış muhtemelen büyük emek ve para harcanmış alınabilir düşüncesindeyim zira kullanılan ürünler kalitesiyle kendisini gösteriyor fakat keşke 77 üzeri bir şaseye uygulansaydı bu işlemler..
  9. efekantek

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual ARKADAŞLAR BİRAZ GECİKMELİ OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN... KUŞLAR YOLA ÇIKTI HAYIRLI OLSUN... ahmetsag@gmail.com<ahmetsag@gmail.com>;cevat69@windowslive.com<cevat69@windowslive.com>;ibrahimece2424@gmail.com<ibrahimece2424@gmail.com>...

10. efekantek

Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ?

Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ? +1 dertsiz başa dert açar :)

11. efekantek

CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık

Ynt: CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık Mutlu günlerde kullanın kapı kollarını orjinale çevirseniz çok daha güzel olacak :)
  12. efekantek

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım Motor kaputunu açıp asfaltı görecek şekilde şaseyi çekerseniz kupanın ön takoz bağlantılarından bir yorum yapma şansım olabilir.

13. efekantek

Sac hardtoplı cj8'in kasasini sezonluk acmak kaportada sorun olur mu?

Ynt: Sac hardtoplı cj8'in kasasini sezonluk acmak kaportada sorun olur mu? Kaportacının dediği aslında kısmen doğru. Araçlarımızda pek kaynaklı bölüm bulunmamaktadır.Neredeyse tamamen civata montajlama sistemiyle toplanmıştır. CJ8 Sac hardtoplarımızda bu şekildedir.Hardtopumuzu söktükten sonra...
  14. efekantek

yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage) Ohooo bitmişte satılık bile olmuş...
  15. efekantek

JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK

Ynt: JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK Merhaba Cem, Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Araçlarımız herşeyden önce model olarak eskiler.Bu tarz araçlarla uzun seyahatlar düşünüyorsan komple elden geçirmen yani şasiden itibaren elektrik aksamına kadar...

16. efekantek

yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage)

Ynt: yeni bir cj8 de bizden olsun :) (dayı jeep garage) Çok gelişmeler olmuş maşallah bitmiş dersem yeri var :)
  17. efekantek

SATILIK CJ8 KUPA,KAPI,SAC TAVAN

Ynt: SATILIK CJ8 KUPA,KAPI,SAC TAVAN Hardtop satıldı. Şuan CJ8 alt kupa, CJ ön çamurluklar CJ kaputlar CJ ön panjurlar CJ torpidolar Mevcut...
  18. efekantek

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Rica ederim umarım hepiniz çok iyi faydalanırsınız. Saygılar

19. efekantek

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Hepinize gönderdim hayırlı olsun umarım işinize yarar ;)
  20. efekantek

JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK

Ynt: JEEP CJ'CİLER BURAYA !!! KAPATIYORUZ :) YEDEK PARÇALAR - KAPORTA,MOTOR,ELEKTRİK Kim dedi sana onu ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri