Arama sonuçlarınız

1. R

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Abdi beyler ve celal beyler beraberinde saygıdeger eşleri ile birlikte ,beni işyerimde ziyaret ederek onurlandırdılar.Ayaklarına saglık Yüz yüze tanışma imkanı buldum.Birlikte kısa bir keşif...

2. R

2008 Model Karavan

Ynt: 2008 Model Karavan
  3. R

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Abdi bey az önce beni telefonla aradılar .Bu arada ilk defa telefonla tanışmış oldum.İnşallah yaz sonuna dogru datçada kendilerini misafir edebilecegiz.Şu anda kendileri antalya belek civarında...

4. R

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Merhabalar abdi bey ,bu forma yeni girmeye başladım ve ne göreyim tamda benim imrendigim hayatı yaşayanlar var .Bende Emekliyim ancak henüz sizin kadar serbest degilim .Diyecegim şu ki Eşimle...
  5. R

Telsizden Motor Sesi Geliyor?

Ynt: Telsizden Motor Sesi Geliyor? Deniz bey merhaba bu sorununuzla ilgili olarak bülent beyin verdigi şemayı uygulamanazı öneririm .Ben Tecrübeli bir elektronikçi olarak piyasadan hazır alacagınız filtrelere çok fazla güvenmeyin derim.Onlar eski anadol türü fiber araçlarda iş görürdü ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri