Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten bu konuyu bu başlığı açtığım için iyiki diyorum. Kamp için gerekli herşeyi Taha bana liste yaptı. Elbette kendi kişisel kamp ekipmanlarımızı alırız :) Ben biraz kamp konusunda heyecanlıyım maruz görün. Çok hevesliyim. Ulaşım öneriniz bence gayet mantıklı araçlar boş gitmesin :)
Yazdıklarınızı daha yeni okuyabilme fırsatım oldu ama Taha bana birçoğunu anlattı zaten. Benim bir aracım yok. Araba, Motor vs... Bu yüzden bana nasıl gelebileceğimi de söylemeniz gerekiyor. Yada bir yerde toplanıp hep beraberde gidebiliriz. Size nasıl uygun olursa. Benim tek sıkıntım...
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır böyle bir sitenin varlığından haberim yoktu. Biraz şehirle fazla iç içe olmanın verdiği sıkıntı canıma tak edince kamp yapabileceğim arkadaşlar edinmeye karar verdim. Daha önce hiç kamp yapmadım. Bilen arkadaşlarla bir kaç günlük deneyim yaşamak istiyorum...