Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı
Hocam ikisi değişti, biraz da çürüme vs. olduğu için tornacı işi çıktı, tamamına 300 TL ödedim, Ankara Şaşmaz'a girince ilk sağ (TEB'in karşısı) TEK Egsoz. Biraz pahallı geldi bana ama yakın diye çok araştırmadım.
Ynt: Ankara Land Rover Servisleri Hakkında ?..
Hocam büyük iş yaptırmadım ama dediğim gibi Arda'yı tanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Gaye bildiğim kadarıyla Ağustos itibariyle parçada toptan fiyat neyse onu yazıyor, bu da parça fiyatlarında son kullanıcı için büyük avantaj. Ayrıca...
Ynt: Ankara Land Rover Servisleri Hakkında ?..
Güncel servis tavsiyesi olan var mı? Ben Anıl Oto'dan memnundum ancak kapatıyorlar, şimdi onlardan ayrılan Arda Usta'nın çalıştığı Gaye'ye gidiyorum ve memnunum. Sizin işini beğendiğiniz yerler varsa sanayide gezmeyi seven birisi olarak gidip bir...