Arama sonuçlarınız

1. geomatrici

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Evet ilk olarak çekme karavan dedim fiat linea aracımın neredeyse çekebileceği doğru düzgün bişey bulamadık. (zaten bizi zor götürüyor) her neyse çekme karavan almak için araç değişimi yapmam gerekiyordu maliyeti aştığı için motokaravana dönüş yaptık. ilk psa aradım sonra bu araç denk geldi bir...

2. geomatrici

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Forumda daha çok pasif okuyucu olarak yıllarca takıldıktan sonra artık bende 2004 model volt ile motokaravan serüvenime başlamak üzereyim. Aracın km biraz yüksek 560binde ilk sahibinden aldım. Hep tek elden kullanılmış ufak tefek sorunlarını halledip iki küçük kızımla 4 kişilik yaşam alanı...
  3. geomatrici

2004 Model Volkswagen Volt Karavan Yapımı

proje ve siğortası ne kadar tuttu acaba LT 35 ve LT45 arasındaki farkı çift ve tek teker diye biliyorum ancak yarın kontrol için ustaya götüreceğim eskinin yenisi olmaz ama bütçemiz bu kadar ilk sahibinden araç temiz olacagını düşünüyorum.İki küçük kızımla birlikte 4 kişilik bir şeyler...

4. geomatrici

iyi akşamlar fatih bey bende aynı projeyi yapacagım muhtemelen karavan olarak işlettiniz mi...

iyi akşamlar fatih bey bende aynı projeyi yapacagım muhtemelen karavan olarak işlettiniz mi acaba proje masrafı siğorta masrafları ne kadar tuttu acaba
  5. geomatrici

2004 Model Volkswagen Volt Karavan Yapımı

çok güzel olmuş tebrikler. Bende uzunca bir süre çekme karavan düşüncesinde takılı kaldım en son şekliyle yarın 2004 volt alarak başlıyorum. Bütçem kısıtlı o yüzden yavaş ilerleyecek. En çok düşündüren ise bir süre minibüs olarak kullanıp muaneden muaneye koltuk takarak mı devam edeyim yoksa hiç...

6. geomatrici

Saly 4,25 Çekme Karavanımız Satılıktır. (istenirse Aracıyla)

Karavan arama heyacanı gözümü kör etmiş

7. geomatrici

Saly 4,25 Çekme Karavanımız Satılıktır. (istenirse Aracıyla)

Banyo tuvalet varmı ısıtıcı nedir
  8. geomatrici

Saly Çekme Karavan Ağırlığı

Vazgeçtim zaten şimdi 750 Avrupa karavan yada yerli sıfır karavan arasında çalışıyorum bazen de bir minibüs alıp iyi köyü yapıp acil öncelikleri, sonraki yıl biraz daha moderlenştirerek devam mı etsem diyorum bakalım fırsatlarla da ilgili kış boyu takip edeceğim çekme motokaravan çekme alırsam...
  9. geomatrici

İyi niyetli öneriniz için teşekkür ederim ilk karavanım olacağı için ne alsam mutlu olacağım muhtemelen ancak en iyi tercihi yapmak istediğim için biraz daha bekleyeceğim

10. geomatrici

Abime teşekkür ediyorum ben çok aşırı hevesle yanlış bir karar verip belki de çok ağır bedeller ödeyerek sonuca gidecektim bir süre daha beklemede kalacağım siz değerli üstatlardan 750 kg altı karavan eşiniz dostunuz yada sizin varsa almak isterim iki kızım ayrı ayrı yatmak istiyor kredi falan...

11. geomatrici

Sürekli bahçede beklemiş gibi geziye falan gitmemiş lastikler kaplan fren vs değişmesi gerekir sanırım Geometri-Matematik ten gelen bir nic
  12. geomatrici

O zaman araba gidecez sanırım bu karavan olursa peki tartınca kaç kg gelir bilmiyorum ama nasıl bir araçla çekebilirim

13. geomatrici

Teşekkür ederim muhtemelen bir akşam da içinde kalırım almadan önce sebze hali iyi fikir
  14. geomatrici

Merhabalar üstatlar. Üstatlar diyorum çünkü en tecrübesiziniz bile benden daha tecrübelidir. Karavan ile uzun süredir düşlediğim karadeniz tatiline çıkmak için sürekli takipteyim. Birkaç güne fiyatta anlaştıgım Saly marka 650D 2000 model çift dingil karavana bakmak ve almak istiyorum ruhsatında...
  15. geomatrici

Propex Isıtıcılar Hakkında Bilgi

Hortt Artık site YÖK galiba fiyatı konusunda yardımcı olacak arkadaş varmı

16. geomatrici

Mercedes B150 W245 Kullanıcı Yorumları

Merhaba arkadaşlar sizlerle dört yıl boyunca kullanmış olduğum Mercedes B150 aracım ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Daha önce de forumda paylaştığım üzere Honda hr-v Kullanırken Mercedes’in B serisi araçlarının ucuzluğu dikkatimi çekti Gerek model yılı olarak ki benim aldığım araç...
  17. geomatrici

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V aracı aldım. Motoru gayet temiz araçta boya dahi yok. epeyce kullanmayı düşünüyorum. 2006 Lada Vegadan sonra beklentimi fazlasıyla karşıladı. BRC yada Atiker arasında kaldım birini taktıracagım artık acaba Atiker arıza lambası yakıyormu. Herkes BRC diyor. performanstan düşmez...
  18. geomatrici

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V hayırlısı bakalım umarım temiz bişeye denk gelirim. yarın gidiyorum

19. geomatrici

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V bende zaten otomatik vites almayacağım da manuel vites demiştim zaten ama 2000 model boya yok denen bir araca(baktıracaz) 150 km de diyelim 24000 fazlamı değilmi bunu merak ediyorum aslında illaki alınca bakım masraflarıda olacak artık ne çıkacak karşımıza görecez. Birde...
  20. geomatrici

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V mrh. bende sırf bu konu için üye oldum 24 nisanda 2. sahibinden 140 binde manuel vites 2000 model hrv sahibi olacam gibi. Gençlikten kalma heveslerimi azaltmaya çalışacagız artık:) Üniversitede bir hocamda vardı çok begenirdim kısmet işte. Forumda konuyu baştan aşagı okudum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri