Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
ben tam bir tahoe hastasıyım ama bu site yüzünden mutlaka birtane cj 7 alacam hatta buldum birtane onu toplamak için hepinizden yardım alacam
Ynt: Sıralı LPG Sistemlerinde Hangi Markayı Önerirsiniz?
lpg li olduğu zaman arazi araçları performans kaybı yaşıyormu kullananlar bilgilendirebilirmi acaba
Ynt: Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı)
araç çok güzel de fiyatı bana biraz ağır gibi geldi ama tabiki hastası olan alacağı için fiyatta okadar önemli değildir
Ynt: 1999 Çift Kabin 4x4 Mitsubishi L200
dostum aracın resimleri varsa ekle daha iyi olur illaki mail istersen muratkorkmaz54@hotmail.com ben ilgileniyorum amcam arıyor böyle bir araç ona göstereyim ona göre telefondada görüşürüz zaten burayada yakın
Ynt: Chevrolet Tahoe - Lift Kit ve Diğer Ekipmanlar
bende tahoe hastasıyım resim gönderirmisiniz aracın şimdiki haliyle ayrı yükseltme kiti vinci ile ayrı resim olursa daha güzel olur
Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu
Ad - Soyad: Murat Korkmaz
Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - Sakarya
Memleket: Sakarya
Semt: Geyve
İlgi Alanı:
Not: Bütün sakaryalıları bekliyoruzzzzzz.
Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?
çok teşekürler söylediklerini mutlaka gözönünde bulunduracam. tahoe ye birkere binme şansım oldu zaten ozamn aklım kaldı onda 2 seneden beri tahoe almak için heves ediyorum yazın kendi aracıma binmek nasip olacak inşallah ben sakaryalıyım buralarda...
Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ?
yardımınız için çok teşekürler allah nasip ederse bende önümüzdeki yaz bir tahoe ye binecem araştırıyorum temizbir araç bulursam alacam siz bir kullanıcı olarak size sorayım aksesuarsız bir tahoe alayım yoksa yükseltme kiti vinci ve diğer arazi aksesuarlımı...
Ynt: Satılık CJ5
balık baştan kokarmış biz türk milleti olarak herşeye eyvallah dediğimiz sürece bu böyle gidecek 7-8 bin lira edecek jeepde 980 ytl vergi ödüyor 40 bin ytl lik jeepte aradaki çelişkiye bakın yaa tamamen rezillik.. bukadar vergi alınırsa tabiki türkiyeye bişey olmaz zenginler...
Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?
abii bu neyaa çok güzel bayılıyorum şöyle arabalara neredeyse suyun içinde kaybolacak hala gidiyor yaaaa
bunun videosuda vardır birde ondan eklede gözümüz açılsınnn