Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence il milli eğitime ve gerekirse bakanlıktaki ilgili birimlere şahsen başvurun ve okuldaki öğretmen lojmanının genel bütçeden tadilat yapılmasını ısrarla talep edin. Durumunuzu açıkça anlatın. Yol masrafının arttığını söyleyin. Mutlaka anlayışla karşılayacaklardır. Orası sadece size özel bir...
Bayağı uzakmış. 110km şehir içi dur kalklarla beraber çok yakıt harcatır. Son zamlarla beraber bütçeyi çok yorar. Ki bu zamlar burada duracağa da benzemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bankanızla görüşerek kredi kartınızın döviz ekstresi özelliğini aktif hale getirin. Yani euro ile yaptığınız harcamalar ekstrede euro olarak görünsün ve son ödeme gününde borcunuzu euro olarak ödeyin. Böylelikle hem komisyon ödememiş olursunuz hem de bankanın yaptığı kur çevirmelerinden...
Ben bu tarz yerlerin karavan camping olarak lanse edilmesine ve pazarlanmasına karşıyım. Belli ki caravan camping olarak yola çıkılmış ama varılan nokta bir kulüp haline gelmiş. Sizin bir karavancı olarak oranın daimi kiracıları ile aynı statüde olmanız için bir pitch kiralamanız gerekiyor...
ah üstadım. bu forum ne çileler çekiyor. tüm dertleri sırtlandık. SEO (serach engine optimisation) denen AI (nam-ı diğer IT) burada nice yiğitleri küstürdü. adına PR mı desek adversiment industry mi desek bilemedim ama burada bu kadar sapına kadar karavan sevdalısı İNSAN varken birileri gelip...
Tiny house denen "şeyler" karavan DEĞİLDİR. İmar izni olmayan yerlerde kaçak yapılaşma için türemiş ucubelerdir. Kanunlardaki boşluklardan yararlanmak için şasesine O2 belgesi alınmış olması bu nesneleri "GECEKONDU" vasfından çıkarmaz.
Ben belediyelerin bu tutumunu olumlu buluyorum. Karavanı ile...
Ön-arka yük dağılımını dengeli dağıtmak gerekir. Çeki topuzuna yani dolayısıyla klavuz tekere binen yük maksimum 70-75kg olmalı. Eğer ağırlıkta sıkıntı yoksa kelepçe yeteriz geliyor olabilir. Daha kuvvetli kelepçe takılabilir. Moralinizi bozmayın. Düzelmeyecek bir sorun değil. Bana ağırlık...
Bence hepsi için ayrı cihazlar alıp kurulum yapın. 3'ü bir arada olan "akıllı" cihazların fan sesinden duramazsınız. Ayrıca bunlar "akıllı" oldukları kadar da hasas aletler ve arıza yaptıklarında 3 fonksiyon birden devre dışı kalır. Ben bu cihazların karavanlara uygun olmadığını düşünenlerdenim.
Geçen sene aracımın periyodik bakım ürünlerinden 4-5 takım alıp kenara stoklamıştım. Bakıma giderken parçaları yanımda götürüyorum. Sadece işçilik veriyorum. Tabi ustalar benim gibi müşteri profilinden pek hoşlanmıyor.
Size de tavsiye ederim. Aracınızın filtrelerinin üzerinde yazan OEM...