Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşünsenize; sayın @Akdeniz45 bir gün şöyle dese:
"yokuş aşağı giderken frenleri devreden çıkarın soğusun, siz kimsiniz? hiç bir şey bilmiyorsunuz? Ben karavancılığın kitabını yazdım".
Ne yapardınız?
Karşı çıkanlara:
"forum hainleri" "siz diğer forumların buradaki işbirlikçilerisiniz" dese ne...
Esasen bu taktik cumhurbaşkanlığı hukuk ofisi tarafından da bire bir uygulanıyor. Cezai ehliyeti olmayan biri tarafından ortaya bir iddia atılıyor, toplumsal hassasiyetler kaşınıyor. Sonrasında gelen tepkilere tazminat davası açılıyor. Bu senaryodaki cezai ehliyet kavramı cb makamına ait...
Yok çocuk değildi. Forumlarda insanları bilerek tahrik ederek kendine küfür ettiriyordu. Sonra avukatıyla dava açıp uzlaşma parası talep ediyordu. Avukatıyla birlikte tezgah kurmuşlardı. Donanımhaber sitesinde ifşa oldular...
!!!!....otomatik vitesler gerçek otomatikler ve yalancı otomatikler olarak ikiye ayrıldığı gibi karavan frenleri de gerçek frenler ve yalancı frenler olarak ikiye ayrılır.!!!!
gerçek karavan frenleri araç frenleyince kaplin tarafından tetiklenerek devreye giren sistemlerdir. yalancı frenler ise...
Mesafe ölçü birimi olarak km yerine saat kullananlar da var. Bunlar genellikle hacim ölçü birimi olarak litre yerine TL kullananlarla aynı kişiler oluyor.
Hocam izninle sana rota önereyim. Kızılcahamam-Karabük-Safranbolu üzerinden AMASRA. Özellikle Safranbolu-Bartın arasındaki yolda giderken yol hiç bitmesin isteyeceksin. Amasra'yı zaten anlatmama gerek yok. Bu mevsimde hiç turist yoktur. Tam balık sezonu. Balığını yer, şarabını içer kitabını okur...
Site sınırları dışında yönetimin herhangi bir müdahale yetkisi olduğunu sanmıyorum. Park ettiğiniz cadde veya sokak üzerinde park yasağı yoksa nizami ve trafiği aksatmayacak bir şekilde aracınızı park edebilirsiniz. Park yasağı ile ilgili kararlar il/ilçe trafik komisyonları tarafından...
Demirören ailesinin tarihini bilmeyenler için şu haberi de buraya bırakayım.
https://kronos34.news/tr/rum-asilli-is-insani-arsimidis-nasil-oldu-demirorenlerle-baglantisi-ne-mit-raporlarina-olay-nasil-yansidi/...
Satın almadan önce kesinlikle bir kantara sokup emin olmak gerekir diye düşünüyorum.
Benim Bürstner 460 TS'nin boş ağırlığı teknik özellikler kartında 1190 kg. olarak görünüyordu. Maksimum ağırlık da 1500 kg. olarak belirtilmiş.
Üzerine solar panel, akü, bisiklet taşıyıcı, tente, mover, tüp...
Yücel hocam bu forumun en masum ve en güzel insanı sensin.
Olduğun yeri güzelleştiriyorsun.
Karagedik denen yeri senin sayende sisiyle pusuyla, güneşiyle karıyla tanıdık. Haritada bile yerini bilmediğimiz nahiyelerde ne güzel insanlar yaşıyormuş dedik. Yaşantına dair paylaştığın anılarınla...