Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kabileler ve sülaleler tarafından yönetilmeyen normal ülkelerde dün geceki kur hareketleri mutlaka soruşturma konusu olur.
Gece bankalar arası piyasalar kapalıyken 18 den dolarları satıp sabah 11,70 den toplayanlar kimlerdi?
Çok güzel bir işaret. Bırakın Almanca bilmeyi, okuma yazması olmayan biri bile bu işaretin anlamını anlayabilir. Kuralar basitleştikçe ona uyanların sayısı da artacaktır. Evrak, sepet, mevzuat işleri ile insanları belirsizlikler ile boğmamak adına yerel yönetimlerin bu tür basit kurallar ile...
Ben de binek aracımda yıllarca eberspacher kullandım. Kış şartlarının sert geçtiği yerlerde saatini programlayıp sabahları sıcacık araca biniyordum. Konakladığım yerlerde gece boyu atletle yatıp uyuyordum. Mazot sarfiyatı yok denecek kadar az fakat bu cihazlar çok pis akü harcıyor. Küçük...
Hemen bankanıza başvurun ve kredi kartı harcamanız için chargeback işlemi başlatın.
Karşı taraf belli ki chargeback işlemi süresi geçsin diye oyalama taktikleri uyguluyor.
Vakit kaybetmeden kredi kartınız için harcama itiraz formunu doldurun.
Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Araçlarımıza gözümüz gibi bakmalıyız. Çünkü yenisini almak artık mümkün değil.
Hocam size tavsiyem değişecek parçaları değiştirin. Yarın daha büyük ve masraflı arızalara yol açabilir. Önümüz kış. Güçlü, aniden bir sabah angara ayazında tamamen çalışmamaya karar...
Bu kış bir Ankara kültür gezisi yapmayı planlıyorum. Müzeler, sergiler falan. Karavanımla gelip Ulaşan'da kalmayı düşünüyorum. Karavanı ve aracımı orada bıraksam merkeze toplu taşıma imkanları yeterli mi? EGO otobüsü oradan geçiyor mu? Çok aktarma olur mu? Saat aralıkları çok seyrek midir? Son...
Yücel hocam aynı şarj cihazından bende de var. Bu cihazda akünün dolu olduğunu algılayacak bir devre yok. Bağlı olduğu sürece aküleri kaynatana ve sigortası atana kadar akımı veriyor. Dikkat etmek gerek. Çok ilkel bir cihaz.
Kamping ücretleri olsun, karavan park ücretleri olsun malesef bu sene haddinden fazla arttı.
Yücel hocam bana soracak olursanız karavanınızın yeri şimdilik çok güzel. Sabah okula ilk varışınızda veya ders aralarında mükemmel bir özel alanınız var. Bence kıymetini bilin. Şehir merkezlerindeki...
E-devlet sitesine girin. orada yurtdışı giriş çıkış bilgilerinin olduğu sayfanın görüntüsünü alın.
O tarihlerde yurtdışına çıkmadığınızı ispatlamış olursunuz.
Yurtdışına çıkmadıysanız neden yabancı ülke şebekesini kullanasınız ki? Bu durumda Turkcell'in iyi niyetli olmadığı anlaşılacaktır.
Bu topiğin tekrar hortlatılmasıyla geçmiş yeniden gözümde canlandı. İyi de oldu. Bu akıcı ve artık efsane haline gelmiş yazıyı tekrar sıkılmadan okudum. Bu vesileyle sayın @msafacan 'a yazıyı derleyip toparlayıp pdf haline getirdiği için şahsen teşekkür ederim.
Çekme karavan macerasına atılmaya...