Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Vahit Bey hayırlı olsun, güle güle kullanın. Buzdolabını 12 voltta nerede dönüştürmeyi düşünüyorsunuz. Maliyeti ne kadar acaba?
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım
Levent Beyler ikinize de teşekkür ediyorum. Benim yer sıkıntım var. Onları sokakta yapmaya çalışıyorum. Yerim olsa daha kullanışlı ve estetik yapabilirim. Yapmaya çalıştıklarım başkalarına da yol gösterir inşallah.
Tv anten altının katlanmış şekli, karavanda az yer kaplaması için. Bir de 65 cm çanağı nerede nasıl taşıyabileceğimi bulabilsem tv işi tamam olacak.
Çocuklar televizyon izlemeyi seviyorlar. Aracı almadan önce Saba lcd tv almıştım. Sonra onu iki volta uyarladım. Anten ayağı için bayağı düşündüm. Hem aracın üzerine hem de yerde olacak şekilde ayak yaptım. Yer ayağı katlanabilir. Aynı zamanda taşırken yerden...
Kampanyalı ve indirimli ürünlerden uzak durmaya çalışyorum. Ancak bazen aynı fabrikanın aynı seri ürünleri satıcıdan satıcıya fiyat farkı olabiliyor. Onun da bir pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Bir tanıdığımın beyaz eşya mağazası var. Karavana mini...
Mehmet Hocam, akü ile ilgili bu sitede yazılanların tamamına yakınını (belki tamamını) okudum. Diğer sitedelerde akü ile ilgili bulabildiklerimi okudum. Akü üreticilerinin sitelerini detaylı şekilde inceledim. Yabancı sitelere de baktım. Ama yabancı dil olmadığı...
Bekir Hocam mutlu akünün sayfasındaki bilgi: http://www.mutlu.com.tr/get_content.cfm?id=4
Bilinmesi Gerekenler
Özel Şartlara karşı dayanıklılık:
Bilinenin aksine yüksek ısı aküye aşırı soğuktan daha fazla zarar verir. Sıra dışı hava şartlarına karşı en iyi...
Mehmet Hocam, yazdıklarım kulaktan dolma ya da sağdan soldan okuma bilgiler. Kullanım sonucunda öğrendiği tek şey 3*80=240 güneş paneli ve 105 amper agm akü saat 23.00-24.00 gibi bitiyor. Bu durum beni biraz araştırmaya itti. Şuan araştırma aşamasındayım. Büyük...
Bekir Hocam, soğuk havalarda akü az akım verir ama akünün ömrü azalmaz. Akünün ömrü ve verdiği akım 25 dereceden sonraki sıcaklıklarda sıcaklık artışına bağlı olarak azalmaktadır. Akü üreticileri de zaten örn.(http://www.derbyaku.com/tr-TR/Urunler/) 20 derecedeki...