Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım
Karavanımdaki 105 amper varta agm akünün yazın yetmediğini kullanım sırasında öğrendim. Hem Gezenbilir'deki hem de diğer kaynaklardaki akü ve akü kullanımı ile ilgili bilgilerin birçoğunu okudum. Akü firmaları 20-25 derece sıcaklıklarda akünün verimli ve uzun...
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
Semih Bey, önce kolay gelsin. Sonra ısıtıcınız hayırlı olsun. Isıtıcının yakıtını araç deposundan almayı neden düşünmediniz. Ayrıca ısıtıcının yakıt pompası sessiz ortamda rahatsız edecek şekilde (tık tık) ses yapıyor. En azından...
Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra
Mehmet Bey, gezmek güzel gezdiğimiz yerleri fotoğraflala da olsa hatırlamak da güzel oluyor. Selamlamlar.
Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Diğer yazılarınızı da sonuna kadar takip ettim.
Tavşan Adası'nda 50-60 tane tavşan varmış. Çıplak gözle göremedim. Özellikle yazın hayvanlar bitki yapraklarında oluşan nem ve çiğden su ihtiyacını karşılıyormuş.
Amasra çok güzel bir yer ama yaz mevsiminde çok kalabalıktı. Şehir insan ve araba trafiğini kaldırmıyor. Amasra deyince Fatih Sultan Mehmed'i anmamak olmaz.
Gültekin Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zamanım olmadığı için devamını bir türlü ekleyemiyorum. Yeni yılda umutlarınızın gerçekleşmesi dileğiyle. Ben de Adana'da selamlar gönderiyorum.
Arşipel'i yapan Hakkı Bey, sağaolsun İstanbul'dan aldı. Yenisi 1200 TL civarı iken ben 600 TL ye aldım. montajını kendim yaptım.
Elektirik tüketimi yok denecek kadar az. Çalışmaya başlarken buji ısıtıyor o zaman ve kapatıken de bujiyi temizliyor o zaman fazla akım çekiyor. Saat 01.00'de 105 amper yaşam aküsü 12.3 volt idi. Sabah uyandığımda yine aynı voltajdaydı.
Vahit Bey, ben ikinci el (ismini yanlış yazabilirim) eperşapır düşük olan modeli (D2) olabilir. Isıtması yeterli yılbaşında deniz kenarında deneme fırsatım oldu. Sabaha kadar çalıştırdım. Derecesi yarıdan azdı çocuklar çok sıcak olduğunu söyleyince derecesini...
Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk.
Mehmet Bey, torununuzla nice mutlu yıllara. Anlatım, foto ve bilgilendirme güzel.