Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım hayırlı olsun gümrüğe takılmadan geldi demek.

2. ProntoBasso

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor haydi hayırlısı diyelim, takip ediyoruz merakla bakalım bu sefer ne doğacak ;)
  3. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor anladım baştan araba yapıyorsunuz vallahi kolaylıklar diliyorum, renk olarak ne düşündünüz.

4. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Alüminyum yerine sac mı kullanıyorsunuz acaba.
  5. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Abi al benden de o kadar, ben de bir Defender toplamayı düşünmeye başladım pek elim gitmiyo L200 e bu aralar, zaten 4x2 ye yapıcak başka birşey de kalmadı gibi.

6. ProntoBasso

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Sürgülü camlar kimi zaman su alma problemi yaratabiliyormuş, bence de tek cam koysanız daha sağlıklı olur. hem bence daha da güzel duruyor dümdüz. hemde çok daha ucuz.

7. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Eyvallah abi, vallahi 300 liraya safari. süper oldu bu iş...
  8. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot ilginçmiş, bu şablon doğru yerden delmek için mi Mete abi ?
  9. ProntoBasso

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Sorma fena kaşıntı başladı ;D

10. ProntoBasso

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Evet abi okudum sağolasın. Ufukta V8 defender projesi varda bilgi toparlıyorum ;D

11. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Tamamdır abi, hayırlısı olsun güle güle kullan :)
  12. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Abi çok sevindim, hadi hayırlı olsun. Fotoğraflardan mahrum etme bizi ;)

13. ProntoBasso

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Abi motor değişimi bolca var evet ama konu fabrika çıkışı benzinli olan bi araca, çıkma dizel motor takılabilirmi, yada tam tersi. Eskiden buna izin verilmiyordu (geçen seneye kadar) bu sene içinde kanun değiştimi değişmedimi...
  14. ProntoBasso

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Allah rahmet eylesin, Başı sağolsun Onur arkadaşımızın.
  15. ProntoBasso

Lr Microcat Parça Programı

Ynt: Lr Microcat Parça Programı indiriyorum teşekkürler faydalı olacak.

16. ProntoBasso

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? Bu defender mükemmelmiş, Ben de tercihimi V8 den yana kullandım, 3.9 V8 inanılmaz olabilir.
  17. ProntoBasso

Defender Parçası Neden Pahalı

Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı göğüs derken iç kısımdan mı söz ediyorsunuz. 2007 de sanırım değişti ön panel ve yeni tip klima kanalları üzerinde olan şekle dönüştü. 2001-2007 arası olan göğüs eski göğüse benziyor tek fark ortada bir kontrol paneli var üzerinde çeşitli şeyleri kumanda eden...
  18. ProntoBasso

Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı 2011 model Range rover kapısı sor bakalım kaç lira diyecekler. ;D

19. ProntoBasso

Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı O sorduğun kapı 87 model aracın değil ki 2011 model aracın kapısı. Unutma kasa değişmediği için tüm kaporta aksamı 2011 modeliyle aynı. bide bu yönden düşün.
  20. ProntoBasso

Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı Aslında günümüz arabalarıyla kıyaslanınca sıfırı 75.000 € olan bi araba için sıfır 4 kapının 5000 lira tutması bence sudan ucuz. 150 milyar değeri olan bi arabaya 4 adet kapı aldığınızı düşünsenize heralde 60 milyar civarı tutar. Başka bi forumdan L200...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri