Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Yeni Karavanım; Cengiz Küçük (kurtadam)

Ynt: Yeni Karavanım; Cengiz Küçük (kurtadam) Cengiz Bey, Yeni karavanınızı güle güle kullanın. 5 kişi için çok kullanışlı bir model gibi görünüyor. Mutlu geziler dilerim Doğan.

2. dogan124

Karavanlarda Torsiyon Sistemi

Ynt: Karavanlarda Torsiyon Sistemi Rıza Bey Merhaba, Yıllık izinde olduğum için yazınızı yeni okuyabildim. Her zaman beklerim, tanışmak ümidiyle, Doğan
  3. dogan124

Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly)

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) Serdar Bey Merhaba, Aynı kayıktan ben de de var. Sanırım sizinki benimkinden bir boy daha büyük. Takip ediyorum, kolay gelsin. Selamlar, Doğan

4. dogan124

Karavanlarda Torsiyon Sistemi

Ynt: Karavanlarda Torsiyon Sistemi Sayın 5806, Makaslı sistem şaseye civatalar ile tutturulmuştur ve istendiğinde sökülebilir. Torsiyon sistem de yine civatalarla şaseye monte edilebilir. Ölçülerine dikkat edilirse sorun olmaz. ancak torsiyon lastiklerinin, kare profilin seçimi karavanın...
  5. dogan124

Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010)

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010) Teşekkürler Nail Bey, Doğan

6. dogan124

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Sayın Karakaya2003, Dizel aracınız karavan çekmek için uygun. Düşündüğünüz karavan da araç için uygun görünüyor. Karavan çekmek genellikle olduğundan fazla zor gibi düşünülüyor. Teknik olarak yapılması gerekenleri yerine getirip...

7. dogan124

Çekme Karavan Park Etme Oyunu

Ynt: Çekme Karavan Park Etme Oyunu Bu oyun çekme karavan için anti-propaganda amaçlı yapılmış, oynayanın bir daha çekme karavanın yanından geçeceğini sanmam. Aman gerçeği de böyle herhalde demeyin, ben bunun onda biri kadar zorlanmıyorum. Selamlar, Doğan
  8. dogan124

Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010)

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010) Nail Bey mutlu gezilerinizin devamını diliyorum. Kaldığınız yer çok hoş görünüyor. Tam olarak mevki bilgisi verebilir misiniz? Selamlar, Doğan
  9. dogan124

Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Cengiz Bey, Tebrik edeim çok güzel iş çıkarmışsınız. Kendi karavanı için birşeyler yaparak bu işten keyif almak isteyen arkadaşlara sizin onarım çalışmanız örnek olmalı. Bu keyfi tatmak için sıfırdan -özellikle çekme- karavan...

10. dogan124

2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz

Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz Karavancılık sayesinde tanışarak dost olduğumuz Bülent ve Serdar Beylerle yaptığımız 2009 yılı güzel tatilimiz bu vesile ile tekrar gözümüzde canlandı. Hoş sözleri için Bülent Beye teşekkür ediyorum. Aynı sevgi ve saygıyı bizim de ailecek kendilerine karşı...

11. dogan124

Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları Levent Bey çok geçmiş olsun. Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun. Seamlar, Doğan
  12. dogan124

Hymer Çekme Karavan

Ynt: Hymer Çekme Karavan Haşmet Bey , Böyle bir yasak yok olduğunu bilmiyorum. Eğer yazılı bir metin var ise paylaşabilir misiniz. Daha önceden çift dingil karavan çekmek için 1600 cc ve üzeri motorlu araç gereklidir şeklinde bir yönetmelik hükmünden bahsedilirdi. Araçlarda 750 kg çekme...

13. dogan124

Tavan Bakımı Nasıl Yapılır?

Ynt: Tavan Bakımı Nasıl Yapılır? Nail bey, Görmeden yöntem önermek doğru olmayabilir ancak anladığım kadarıyla menteşelerin tutturulduğu tarafın saç malzemesini(sanırım aliminyum malzeme) güçlendirmek iyi olacaktır. İçeriden ya da dışarıdan 2. bir levha hazırlayıp silikon vb bir madde ile...
  14. dogan124

Tavan Bakımı Nasıl Yapılır?

Ynt: Tavan Bakımı Nasıl Yapılır? Nail Bey, Karavanların (özellikle yerli üretim karavanların) su alması ne yazık ki zaman zaman karşılaşılan bir durum. Daha önce benim de başıma gelmişti. Karavanlarda su alma üst kesimdeki birleşme yerlerinde doğru teknoloji, ve yeterli ve doğru yalıtım...
  15. dogan124

Hırsızlığa ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (Çekme Karavan)

Ynt: Hırsızlığa ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (Çekme Karavan) Nail Bey(?), Yeni karavanınız hayırlı olsun. Ben de sizlere keyifli geziler diliyorum. Güvenlik için kaplini ya da tekerlekleri emniyete alacak çözümler var ancak Türkiye'de pazarlandığını görmedim. Kendiniz bir zincir...

16. dogan124

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Fatih Bey, Akıcı bir anlatımınızla çok güzel hikayeleştirdiğiniz Kuddusi Beyin karavancılığa başlayış ve ilk gezi tecrübelerini zevkle okuduk. Emeğinize sağlık. Hikaye içinde o kadar çok bilgi verdiniz ki ilk kez karavan çekmeye başlayacaklar için kaynak...
  17. dogan124

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Ufuk Bey benim modifiye sinüs inverter ile 220 volt buzdolabı kullanım tecrübelerim 4 yıllık ve her yıl 30 gün kadar. Şu ana kadar çok şükür dolapla ilgili bir arıza veya performans sorunu yaşamadım. Benzer uygulamaları forum üyesi de olan 2 kaç...
  18. dogan124

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Fatih Bey, Ben hikayenin sonunu beklemeden ilk yorumumu yapayım : Eğer siz bu hikeyeyi İran'lı Kuddusi Beyin hikayesi olarak değil Türkiye'li Ahmet beyin burdaki imalatçılarla yaşanmış olan hikayesi olarak anlatsanız da ben hiç yadırgamazdım... Bu arada...

19. dogan124

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Testlerde buna yakın değerler elde edilebiliyor. Yalnız testleri yaparken buzdolabının içinin boş olduğunu, kapağının normal kullanımdaki kadar sık açılıp kapanmadığını ve karavandaki diğer elektrikli cihazların (aydınlatma, su pompası, radyo vs.)...
  20. dogan124

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Ufuk Bey, Buzdolabına takılan kapasitör (kalkış kondansatörü) buzdolabının çalışmaya başladığı anda çektiği gücü azaltıyor. Bu sayede daha düşük kapasiteli inverter kullanmak mümkün oluyor. Ayrıca bu parça ile buzdolabının harcadığı toplam enerjide de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri