Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Hüseyin Bey, Dediklerinize aynen katılıyorum. Eğer motorkaravanım olsaydı tereddütsüz bir mazotlu ısıtıcı takardım. Bahsettiğiniz komik görüntüyü ve kontrol sorunlarını aşmak kolay olmadı. Siz benim işin sonuna doğru varacağım çıkarımı arada vermiş oldunuz...

2. dogan124

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Cavit Bey bu sobayı da çok inceledim ancak yanma haznesi döküm olduğu için ağırlığı 35 kg kadardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişiliği de dolabı kurtatmıyor diye vazgeçmiştim. Selamlar, Doğan
  3. dogan124

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı İngiltere’deki web sayfalarında sobaları incelerken uygun ölçülerde bantam marka bir ev sobasına rastladım.

4. dogan124

Arkadaşlar Merhaba, Havaların soğuduğu bu günlerde karavancılarda ısıtıcı arayışı var. Ben geçen yıl karavanıma tüplü bir soba montajı yaptım. Burada sizlerle bu sobanın hikâyesini paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 15 yıldır çekme karavanımızla yurdumuzun birçok yerine geziler yaptık. Genellikle...
  5. dogan124

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Salih Bey, Son karavanım ERBA marka ve 570 X 220 cm boyutlarında. İçerisinde bir ebeveyn yatak odası bölümü ve bir de oturma grubu var. 6-7 kişi için oturma ve 4-5 kişilk yatma yeri var. Tuvalet ve duşu da var. Sizin...

6. dogan124

2. El Çorum Kaloriferi Arıyorum

Ynt: 2. El Çorum Kaloriferi Arıyorum Değerli arkadaşlar, 12 volt güç kaynakları ile ısınmak ne yazıkki mümkün değildir. Karavanda ısınabilmek ya da hiç olmazsa soğukluğu kırılmış bir hava elde edebilmek için en azından 500 wattlık bir ısı girişine ihtiyacınız vardır. Bu gücü 12 volt ile elde...

7. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Fatih Bey, Karavan çekmede seyir halinde giderken beni en çok rahatsız eden durum bozuk yol sebebiyle oluşan sallanmalar. Bazen sağa sola bazen öne arkaya araç ya da karavan sallanırsa sürüş çok yorucu bir hale geliyor. Yol iyi...
  8. dogan124

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Sn Tifa, Çok ilgimi çekmesine rağmen "rahat bir zamanıma bıraktığım" bu konuyu nihayet okuyabildim. Ailemle beraber çekme karavanımızla yurt dışı gezi hayalleri kuruyoruz. Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok değerli. Paylaştığınız...
  9. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Serdar Bey yazmaya tekrar başladığını görmek güzel. Nazik düşüncelerin için teşekkür ederim. Eğer sizin içinizde istek olmasaydı hayalleriniz gerçekleşmezdi. Birçok arkadaşıma sözlü/görsel tanıtımlar yapmama rağmen aşıyı...

10. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Sn Rüzgar'a, moderatörümüz Cem Bey'e ve tüm arkadaşlara övgüleri için tekrar teşekkür ediyorum. Forumdaki herkes gibi ben de bilgi ve tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Bu bölümü uygun görülürse çekme karavan sahibi olan...

11. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Güzel değerlendirmeleri için tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arada şu beyaz karavan / kırmızı karavan tabiri gerçekten çok hoş... Bize gönlümüzün gitmeyi arzu ettiği yerlere götüremedikten sonra en konforlu karavan da...
  12. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) " Nihayet bu yıl (2007) geçen yıl karavanı kullanamamanın eksikliğini biri uzun 2 si kısa 3 kez karavan tatili yaparak gidermeye çalıştık. Yeni karavan çok rahat ve konforlu olmakla beraber doğal olarak daha ağırdı. Klimayı eski...

13. dogan124

Merhaba Arkadaşlar, Forumda çekme karavan deneyimlerimizi paylaşmak adına daha önce benzer bir forumda yazdığım "sahip olduğum otomobil-karavan ikililerine ait teknik bilgi ve deneyimlerimi" burada tekrar veriyorum : " ...... Benim 1994 yılından beri 3 farklı karavanım ve bu karavanları çeken...
  14. dogan124

Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı?

Ynt: Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı? Haşmet Bey, Eğer kaplin resimdeki gibi ise kafadan(kaplinden) sıkmalı dediğimz stablizatörlerdendir ve yeterlidir. Bu modellerde "friction pad" diye tabir edilen küçük balatalar bulunur ve zaman içinde aşınma sebebiyle değişmesi gerekir. Resmin...
  15. dogan124

Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı?

Ynt: Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı? Merhaba, Karavan çekmeye başladığım ilk yıllarda en büyük endişem karavanın otomobilin arkasında sağa sola kontrolsüz gezinme yapmasıydı. İlk yıllarda daha sık, sonraları daha az olmak üzere bu durumu defalarca yaşadım. Oldukça tedirgin edici bir...

16. dogan124

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Semih Bey, Broşürdeki bilgiler çeki demirinin taşıyabileceği römork kapasitesini gösteriyor. Bilgilerden bu çeki demiri ile 1100 kg lık römork çekebileceği anlaşılıyor. Ancak bu değer araç için geçerli değil sadece çeki demiri için...
  17. dogan124

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Semih Bey merhaba, Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Aradığınız pek çok sorunun yanıtını ve çok daha fazlasını bu forumda bulacağınıza inanıyorum. Aracınızın katalog verileri şöyle : Güç : 75 HP Tork : 190 nm /1750 rpm Maksimum frenli...
  18. dogan124

Çekme Karavan İçin Klima

Ynt: Çekme Karavan İçin Klima Merhaba, Benim bugüne kadar gördüğüm en küçük boyutlu mobil klima Einhell MKA 2300E modeli. Boyutları 710x310x350 mm. Ağırlığı da sadece 23 kg. http://www.isc-gmbh.info/download/prod/14367013/2360305_01017.pdf 2 yıl önce MediaMarkt'dan 450 TL ye satın alıp...

19. dogan124

Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim?

Ynt: Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? Kadir Bey Merhaba, Ben de sizin gibi Ankara'da yaşıyorum. Ankara düzenli ve huzurlu bir şehir olmakla beraber şehir merkezi fazla bir güzellik taşımıyor ve hafta sonları sıkıcı olabiliyor. Pek çok insan çözümü mantar gibi...
  20. dogan124

Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir? sayın Aslanahmet, Birkaç kez yağmurlu havada karavan çektim. Biraz tedirgin ve yavaş kullanmanın dışında bir problem yaşamadım. Burada önemli olan fren yapma durumunda aracın tekerleklerin kayması halinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri