Arama sonuçlarınız

1. KLL

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

benzinlinin bakımı ve tamiri daha ucuz olur.

2. KLL

96 Zj Günlüğü

ben bundan 3 sene önce jeep KJ yi 48 e sattığımda 62 bin tl idi expedition un ikinci eli. şimdi aynı kj 60 70 bin tl aralığında. expedition ise... isteyenin bir yüzü vaziyeti var gibi. benzer bir saçmalığı 400 bin km deki land cruiserlerde görmek mümkün. ZJ yi ne yaptınız?
  3. KLL

96 Zj Günlüğü

expedition mu aldınız? hayırlı olsun. inşallah iyi paraya alınmıştır çünkü ZJ ye göre çok nadir bulunuyor ve satmak isteyenler saçma sapan paralar isityorlardı. sonuçta expeditionun aynı model navigatordan pahalı olması kadar saçma birşey olamazdı. biri halk arabası f150 kırması, diğeri premium...

4. KLL

Off Road Araçlarında Sizce Gereksiz Hangi Donanımlar Vardır ?

aşağı kadar inen ön tampon, ve sadece görsellik için geriye uzatılmış egzos uçları gereksizdir. hakiki yol dışı aracının bunlara ihtiyacı yok. ne kadar sert koşullarda gideceği ile doğru orantılı olarak, bu yukarıdaki kriko, büyük tekerlek, yan etek koruyucu profiller gibi şeyleri eksiltmek...
  5. KLL

Q7 Yada 7 Koltuklu Bi̇r Araç

q7 gibi bir aracın bakım masraflarının fantastik olabileceğini de düşündünüzmü? premium araç sonuçta ve audi nin parçası ucuz değil. jeep vs de değil ama bir audi değil kesinlikle. eğer 4 çeker lazım değilse, uzun şase 0 km pejo rifter öneririm. 8 iler otomatik ve gayet başarılı araçlar...

6. KLL

Wk 3.0 Crd Turbo Sorunu Yardim!!

aracı limp mode a sokup o sesi dinlemek lazım. hava filtresinden gelip turbonun ortasına giren emiş borusunu söküp altındaki swirl valf soketini çıkartıp arızaya geçmesini sağlamak lazım. yıldırım işareti yana göstergede. araba 100 hp gibi oluyor ve hızlanamıyor. turbo devre dışı kalıyor büyük...

7. KLL

Kj 3.7 Için Jant Önerileri

ZJ 16" jantlarını takabilirsiniz.
  8. KLL

Pandemi De Kamp Yasağı

ikametinize bakacak kolluk kuveti denk gelirse, yasaklı il sınırı içindeyseniz, ceza yersiniz. youtube de ıssız bir koyda bot ile gezi yapan çifte ceza yalımıştı mesela.
  9. KLL

200 bin km nin altında normalde turbo ve enjektör problemi olmaması lazım. alırken iyi bakmak ve sesleri dinlemek lazım. ön takım ise 150 bin km civarında kendini salmaya başlıyor. 2 3 bin tl yer herşeyi değiştirirseniz. yada rockauto.com dan alacaksınız parçaların iyisini. aynı paraya mal...

10. KLL

waste gate rölanti titreşim yaptırırmı emin değilim. sonuçta o metalden bir valf ve kaçırdığı zaman çekişin hissedildiği üst devirlerde kesiklikler vs olabilir. ayrıca zaten arıza oluşturur. enjektörler de bir problem olabilir. titreşim duman vs enjektörlerden olur.

11. KLL

buyrun buradan sorun. memnuniyetle cevaplarım eğer biliyorsam.
  12. KLL

bu motor atmosferik mi kj 3.7

atmosferik v6. kompresyon tesi yaptırmadan, 1999 ve üzeri LPG li v6 ve v8 amerikan aracı almayın.

13. KLL

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

LPG li ise kompresyon testi yaptırın. 80 90 binde valf yatakları biter.
  14. KLL

5x114.3 16 Inç Mopar Jeep Chrylser Dodge Jantları.

WH/WK ye takamazsınız. o nedenle satıyorum. tam bir hayal kırıklığı oldu bende. ön kaliperler çok büyük geliyor. WJ ye takılıyor. ayrıca bende mevcut olan ince flanşlı spaceleri de almanız gerekir. set olarak satabilirim. size foto göndereceğim.

15. KLL

hala ilgileniyorsaniz, bana emailinizi verirseniz foto yollayabilirim.
  16. KLL

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

pek bozulacak araçlar değildir onlar. bir adet TPS alın yedeğe. bir de torx takımı, havya, avometre satın alın.
  17. KLL

lazım ise 17" 5x127 hakiki rubicon jantları var. WJ ve rubicon a uyuyor. flanş yaptırırsanız 114.5 a da çevirebilirsiniz.

18. KLL

Kj Aracımdaki Sorun

ben LPG sistemine zamanlayıcı röle üzeirnden çalıştırdıyordum. yani aracın kontağı açıldıktan 30 sn sonra LPG sistemine enerji gidiyordu. sonra normal şekilde açlışıyordu. bu şekilde yapınca şanzımandaki tuahflıklar olmuyor ve aracın hızlanması daha normal oluyordu (benzine göre)
  19. KLL

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

V motor olduğuna göre mantıken öyle olmalı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

SON KONULAR

Geri