Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. İşaretlediğim yerde ne varda çalışmıyor ne işe yaradığını dahi bilmiyorum
2. İşaretlediğim yerde bomboş telefon koymalık yapayım diyorum ama o da sığmıyor
1. İşaretlediğim yerde ne varda çalışmıyor ne işe yaradığını dahi bilmiyorum
2. İşaretlediğim yerde bomboş telefon koymalık yapayım diyorum ama o da sığmıyor
Şimdi ilk eksiklerden biri dodikler çamurluklar renk atmış uygun fiyatlı dodik paylaşabilir misiniz
Birde yükseltme 10 cm yeterlimi yada ustaya nereden yükselttirmeliyim aracı çünkü araç mersindeydi büyük ihtimal adana veya kayseride yaptırıp çıkabilirim
Artık çok geç aldık bile :) birçok eksiğim var paylaşacağım buradan resmiyle
şimdi tam boyutları nedir almam gereken lastiğin ve marka olarak sizce hangisi fedima var bf goodrich var bi çok marka var sizce hangisi
Benim merak ettiğim 96 enjeksiyonlu mu daha iyi diğer 90 model eski motor mu
Birde biri helezon yaylıymış yani nedir bu farklar anlamadım tam olarak offroadda ne işime yarar herkes helezonlu enjeksiyonlu modeli almamı söylüyor sebebi ne öğrenmek istiyorum
Bu arada geçende bataklıkta kaldık...
Olmadı nazara geldik galiba şimdi 2 araç daha var biri 96 model biri 90 model biri helezon yaylı ve enjektörlü diğeri ise eski motormuş hangisi acaba biri dolu 96 model ise biraz değiştirmem lazım