Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk iki foto benim alacağım ama üçüncüsü hayalimdeki hale getirmek istiyorum hayati ustayla görüştü kuzenim motor şanzuman yükseltemeyi halledecek ama diğer masraflar ne olur klorr bey mesela ben 3. Resimdeki renke boyatacağım içi döşeme koltuklar ne kadara biter o ekstra malzemeler...
şöyle bir durum oluştu bi araç buldum 10 bine yalnız motor şanzuman hariç dökük tavan yenilenecek boya yapılacak koltuk kaplanacak ve araba offroad için boş yapıda bunları bilenler yazabilirmi ortalama fiyatlarını bildiklerinizden mesela fırın boya tavan ve koltuk kaplama kaçar tl
Bir de hangisi daha avantajlı şunlardan tenteli mi olan demir mi olan ben demiri daha çok sevdim ama fikirleriniz alayım sonuçta demir olanda sökülüyordur jeep wrangler gibi dimi
İlana baktım şöyle bir durum oluştu bi araç buldum 10 bine yalnız motor şanzuman hariç dökük tavan yenilenecek boya yapılacak koltuk kaplanacak ve araba offroad için boş yapıda bunları bilenler yazabilirmi ortalama fiyatlarını bildiklerinizden mesela fırın boya tavan ve koltuk kaplama kaçar tl