Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de suzuki samurai hakkında genel bir kaç soru sormak istiyorum bu aracı. Kronik sorunları nedir?
Genelde aracı karda kullanmak istiyorum arkadaşlarımda wrangler ford ranger var tabiki onlar kadar gidemiyebilirim ama en azından basit yerlerde tıkanıp rezil olmak istemiyorum
Offroada hemen hemen hazır samurai bulmak istiyorum şu aralar iyice işede ısındım dediğiniz facebook ilanlarını göremedim tekrar paylaşabilirmisiniz acaba
Fikrim dış görüntüsü yüzünden biraz değişti ve offroad kabiliyetini izledim samurainin çok daha atik geldi sanki bilemedim ama yinede masraf usta bulma vs bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa şimdiden paylaşımları için teşekkür ediyorum
Hafta sonu offroada katılma fırsatım oldu suzuki samurai yi görünce görüntüsü çok hoşuma gitti açıkcası şimdi bunlarda uzun şase kısa şase varmış bu nedir birde 1.3 benzinli lpgliyi öneriyorlar bu konudaki görüşleriniz nelerdir
Bende biraz deneyim tecrübe kazanmak istiyorum kendi aracımla yoksa jeep renegade aracım var ama kesinlikle onla düşünmüyorum satmayıda tabiki bunu sadece offroad aracı olarak kullanacağım öğrenmek amacıyla
Videodaki tarzda düşünüyorum suzuki samurai parçaları pahalıymış öyleyse niva araştırmaya başladım bende tekrardan ustasını bulmama gerek varmı sürekli sağlam bir bakımla birde usta sıkıntısı yaşarmıyım eski motor galiba bunlar
Öncelikle yazdığınız her kelime için tek tek teşekkür ederim
O zaman lada nivaya yönelmeliyim görsel yapılandırma fiyatlarını en uygun nerelerden bulabilirim
İstanbulda yapmayı düşünüyorum artık nereler uygunsa çünkü düzceye en yakın orası
Motor veya elektrik olarak niva ustası daha mı...
Mevcut durumum bu şu an ekonomik olarak kısıtlı atv yide kesinlikle düşünmüyorum şu standartlara uygun sizce hangisini tercih etmeliyim teşekkür ederim
Hepinize merhaba arkadaşlar, yeni bir off-road sever olarak sizlerin
tecrübelerinden faydalanarak bir araç satın almak istiyorum. Kuzenimden gördüm offroad olayını ve hayran kaldım bunun sonucundada bir offroad aracı almak istiyorum bütçem 10 bin ile maksimum 20 bin arasında iki aracı tavsiye...
Hepinize merhaba arkadaşlar, yeni bir off-road sever olarak sizlerin
tecrübelerinden faydalanarak bir araç satın almak istiyorum. Kuzenimden gördüm offroad olayını ve hayran kaldım bunun sonucundada bir offroad aracı almak istiyorum bütçem 10 bin ile maksimum 20 bin arasında iki aracı tavsiye...