Arama sonuçlarınız

1. nuhcan

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Muammer bey, Açtığınız konu zaman tüneli gibi olmuş... Gördüğüm kadarıyla hayat ile hayalleriniz arası devam eden karşılaşmada hayalleriniz şimdilik mağlup gibi gözüküyor. Şimdiden gözüken 2 gol yemişsiniz. Bence elinizi çabuk tutun, hakemin son düdüğü ne zaman çalacağı belli değil çünkü...

2. nuhcan

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Yandex'te linkler silinmiş sanırım. Türkiye ve gürcistan mümkün mü acaba?
  3. nuhcan

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

bir karış kadar bir omuz çantam var... Güneş gözlüğü, yedek batarya, çeşit çakı, yara bandı, tekli ıslak mendil ve kulaklık koyuyorum... Şunu söyleyeyim ki, çanta ne kadar büyürse içine koyacak birşeyler aklınıza geliyor. Kışın neyse de yazın çanta rahatsız edici olabiliyor. O yüzden yeni...

4. nuhcan

Bence Kamp Kültürü

Bu güzel sözlerin altına ancak imza atılır. Teşekkürler... Acizane bir ek daha... Kamp alanları aynı zamanda diğer insanlarla (kampçılarla) paylaşılan ortak alanlardır. Bu alanları hoyratça kullanmak diğer insanların haklarını da gasp etmek manasına gelmektedir.
  5. nuhcan

Kelebekler Vadisi Ve Kabak Vadisi Tecruberiniz

su ve yiyecek... ayrıca 7 gün kalınacak bir yer değil bence... Sakinlik arıyorsanız, sakin bir yer değil. Hergün teknelerle gelenler yeteri kadar gürültü yapıyor zaten... Görülecek çok fazla birşey yok. 1, bilemedin 2 gün de doyarsınız... Zevk meselesi tabii ki...

6. nuhcan

Ordu Perşembe Sahilde Inanılmaz Güzellikte Kamp Noktası..

Kamp yerine bakalım derken karşılaştığımız sürprize bak! Vay be, gürcü de postayı koymuş demek ki... Baktı ki bizim millet eli bir yerinde koşa koşa aleme akıyor... Durumu fırsata çevirmeye başladılar anlaşılan... Biz de günübirlik bir gezi yapar çıkarız hevesindeydik ailecek... Neyse ucuz...

7. nuhcan

Kelebekler Vadisi Ve Kabak Vadisi Tecruberiniz

Turlar geldiğinde kelebekler vadisi çok dolu oluyor ve kelebekler kaçıyor. Tırmanış takımlarınız varsa, yamaç tarafından kendiniz inebilirsiniz. Dağcılık ekipman veya tecrübeniz yoksa sakın denemeyin. Herhalukarda görülmesi gereken bir yer
  8. nuhcan

Çirali'da Kamp

Çıralı'da yanartaşa giden yol çok bozuk. Yerli halk turistik eşya satıyor. Ziyaretçi fazla... Rahat bir ortam bulabilir misiniz emin değilim. Ben bu bakış açısıyla kamp yapabilecek alan bakmadım...
  9. nuhcan

Karadeniz Detaylı Kamp Önemlİ!

Sinop erfelek şelaleleri Bartın incekum Safranbolu evleri ve cam balkon, vadi yürüyüşü Sinop hamsilos Samsun Alaçam sahil Ordu teleferik

10. nuhcan

Gap Turu Karavanla Güvenli Mi?

Kimseyle İYİ-KÖTÜ tartışmasına girmek istemediğimi yazmıştım ama anlamadınız sanırım. "Ne gönderirsen , o sana aynen geri döner ." cümleniz hiç hoş olmamış. Bu cümle ile neyi ima etmek istediğinizi açıklamanızı rica ediyorum. Hayatımda en sevdiğim insan Malatya'da TCDD'de çalışıyor. Kötülük...

11. nuhcan

Gap Turu Karavanla Güvenli Mi?

2 sene önce ailemle Malatya üzerinden Nemrut, Menzil, Nissibi köprüsü, Siverek, Hilvan, Urfa, Harran, Halfeti, Antep vs. gezmiştim. Nissibi köprüsünü geçtikten sonra 34 plakayı gören dik dik bakmaya başladı. Halk ciddi şekilde yabancı bakıyor. Benzinlikte selam verdim, doğru dürüst selam...
  12. nuhcan

Yazı dört gözle bekliyor

Yazı dört gözle bekliyor

13. nuhcan

Bir Ayda Avrupa Turu

Yaptığınız geziye çok özendiğimi belirtmek isterim. Emekli ikramiyesiyle yapılmış bir gezi gibi geldi bana... Yani eşinizle 2.bahar havasında bir gezi olarak algıladım...
  14. nuhcan

Bisiklet Konusunda Ustalardan Yardım Rica Ediyorum

Bu bütçeye salcano city serisi veya sedona 3xx serisi olur. Trek 7.x serisi güzel ama pahalı gelir. Specialized Sirrus serisi de aynı şekilde pahalı gelir. 28" jant, M beden (50-51cm) kadro alın. teker ölçüsü 700x28 (asfalt yol için yeterli) Şehir Bisikleti Bisiklet ile ilgili aradığınız her...
  15. nuhcan

Batı Karadeniz Kamp Yerleri Ve Gezilecek Yerler....

Yani hamsilos'un içinde ama kamp alanı dışında... Orası geniş ve ağaçlık bir alan... Derin bir haliç... Denize sıfır yeri de var. Dik yamaç olan yeri de... Balıkçıların yanaştığı yer de var modern piknik ve kamp alanı da... Günü birlik piknikçiler için de yer var. Orman içi sakin yeri de...

16. nuhcan

Bartın incekum ve sinop hamsilosta ödersiniz... Hamsilosta alternatif alan var ama bartında yok...
  17. nuhcan

Samsun Alaçam sahil çok güzel... Tam istediğiniz gibi... Kızılırmak deltası müsait değil, hiç vakit kaybetmeyin. Sinop_gerze sahil düşüncenize uygun bir kasaba... sinop erfelek şelaleri Hamsilos denen haliçte de kamp alanı var. Ayrıca erfelek-sinop arası büyük bir piknik alanı da var. Kamp...
  18. nuhcan

Kamp Alanları Kullanımı Hakkında

"Temizlik imandandır" da, imanlar zayıf olunca temizlik de zayıf oluyor... İmansız olup da daha temiz olan yok mu! Ona da cevabım, "o da kendince doğru gördüğü bir şeylere TAM iman etmiş" derim. Kısaca mühim olan inandığın doğruları tam uygulayabilmekte...

19. nuhcan

Kamp Alanları Kullanımı Hakkında

Bir öğretmen de böyle karamsar konuşuyorsa, daha yorum gerekir mi!
  20. nuhcan

Cunda Adasında Uygun Ve Güzel Kamp Yeri Bilen?

Adaya girdikten sonra uca doğru gidiyorsun, belli noktadan sonra toprak yol başlıyor ve bir kaç sahil kafe/kamp alanı var. Ama denizden memnun kalmayabilirsin. Koy içi olduğundan dolayı durgun ve sığ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,119
Kayıtlı Üye Sayımız
166,849
Kaydolan Son Üyemiz
lütfi03

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri