Arama sonuçlarınız

1. nuhcan

Kamp Alanları Kullanımı Hakkında

Daha bu haftasonu sahil kenarı bir koya gittim. Rezillik aynı rezillik... İşin acı tarafı neydi biliyor musunuz; bir grup doğa sever tatillerinin bir bölümünü doğayı temizlemeye ayırmışlar çırpınırken, gözlerinin önünde başka insanlar(!) yakın alanları kirletmeye devam ediyordu...

2. nuhcan

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Benzer bir yorumu ben de yapmıştım, o nedenle yoruma katılmamak mümkün değil. Tekraren yazmak isterim ki, "Korkunun ecele faydası yok ama göz göre göre de ecele gitmenin mantığı yok..."
  3. nuhcan

Kamp Alanları Kullanımı Hakkında

Şu sözlerinize katılmamak mümkün değil... Sadece kamp alanları değil, piknik alanları da aynı değil mi! Her bir grup/fert, kendi çöpünü poşete koyup yanında götürse, bir tek çöp kalmaz. Ama öyle olmuyor, herkes (çocuğunun bezi dahil) ortaya atıp gidiyor ve o güzelim kamp/piknik alanları...

4. nuhcan

Alaçatı'da Kamp Alanı Ihtiyacı

su-tuvalet gibi sıkıntım olmaz diyorsanız... 38°14'46.3"N 26°24'09.1"E 1 gece kaldım, sakin ve sessizdi...
  5. nuhcan

Çadır Güvenliği

Bisisklet için kilit taşınmalı ve en yakın ağaç, demir, kaya gibi bir mesnete bağlanmalı. Hiçbiri yoksa yürütülemez hale getirilerek kilitlenmeli, mesela ön teker sökülmeli (mandallı modeller için) Çadır, cüzdan, telefon güvenliği için ise gözlerden uzak bir yerdeysen zor bulunabilecek bir...

6. nuhcan

Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..?

Ben bu tür konularda emniyet güçlerine mümkün olduğunca yardımcı olunması taraftarıyım. Ülkede kimin eli kimin cebinde belli değil. At izi it izine karışmış. Ajanlar cirit atıyor, olmadık bir anda terör eylemi oluyor. Bir terör örgütü icat edip eylemi onun üstüne yıkıyorlar. Sonra kötü bir...

7. nuhcan

35+10 Litre Kamp Çantası

1 kere kullanıldı. uzun süredir saklıyordum. Hiçbir sorunu yok. Yerli malı bir ürün. Eminönü/Mercan yokuşundan almıştım. Ana bölüm 35 lt (35x50x20) Alt bölüm 10,5 lt (15x35x20) İki bölüm tek bölüm gibi de kullanılabiliyor. Sırt desteği var. Ana bölüm içinde özel eşya, evrak vb. koymak için ayrı...
  8. nuhcan

Fethiye Ücretsiz Kamp Bilgisi

Kelebekler vadisine en son gittiğimde giriş ücretliydi. Sahilde kalınsa ne kadar rahat bir ortam olur, düşündürücü!
  9. nuhcan

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Konuya çok sonradan katıldım, dolayısıyla bütün mesajları okumam mümkün olmadı. İlk başlardaki bir kaç mesaja istinaden aklıma gelenleri yazmak istedim: KORKUSUZLUK öneren arkadaşlar, bu hanım kardeşimizin başına bir kötülük geldiğinde sorumluluğu üstlerine alacaklar mı acaba!!! Korkunun...

10. nuhcan

Fethiye Ücretsiz Kamp Bilgisi

Hemen fethiyenin içinde, limandan sağa doğru küçük yarım adaya devam ederseniz, burnu döndükten sonra 1-2 küçük koy var...

11. nuhcan

Sakarya'dan Artvin'e Çadırlı Kamplı Gezi Turu

Dipsiz göl çok sakin bir mekan... Giriş ücretli... İçinden, tepeye doğru bir trekking rotası var. Ancak kalmak için bana çok cazip gelmedi. Günübirlik piknikçiler geliyor. Rahatsız edici olabilir. Onun yerine dipsiz göle giderken bir köyün içinden geçiliyor, peşinden hafif rampa başlıyor. O...
  12. nuhcan

Igo 2016 Ülke Haritaları

Utku bey Suudi arabistan haritası mümkün müdür? Herhalukarda paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,119
Kayıtlı Üye Sayımız
166,849
Kaydolan Son Üyemiz
lütfi03

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri