Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Mercedes W163 Ml 320- Made In Usa

Far parlatma için Vikaul maden cilası kullanılabilir. Benim farları 3000'lik zımpara ile zımparalayıp sonra vikaul ile cilaladık. Sonuç eskisine göre çok iyi. Zımpara yapmadan da bir denenebilir sanırım.

2. blacklotus

ML 320 Mercedes

Tamponlar gövde ile aynı renk benimki ama tam makyajlı değil. 2002'lerde tamponlar değişik, alt sis farları var. Major changes for MY2000: · Upgraded interior (leather door panels instead of plastic, soft-touch painted surfaces, genuine wood trim instead of plastic) · Touchshift control...
  3. blacklotus

ML 320 Mercedes

2001 model.

4. blacklotus

ML 320 Mercedes

Yeni bir w163 ml320 başlığı açıp yaptıklarını paylaş bence.
  5. blacklotus

ML 320 Mercedes

Pek yardımcı olamayacağım bu konuda, sadece okuyarak şöyle bir bilgiye ulaştım: Mercedes-Benz Forum - View Single Post - Yaw Rate Sensor and ESP/BAS light C1120 B24/15 rotary speed and lateral acceleration sensor.= yaw rate sensor(003-542-23-18) C1142 B24/15 rotary speed and lateral...

6. blacklotus

ML 320 Mercedes

5 senedir kullanıyorum. Az çok yardımım dokunduysa ne mutlu.

7. blacklotus

ML 320 Mercedes

13 pin connector; Video: https://www.youtube.com/watch?v=QvwxeCy8xRQ Hoparlör ise yol yardımı ile ilgili olabilir, öyle birşeyler hatırlıyorum sanki manuelden.
  8. blacklotus

ML 320 Mercedes

Yaw sensör için öncelikle parça koduna bakın bence. BAS vs. ışıklarını bu yakıyor muhtemelen ama değilse; BAS-ABS-ESP ışıkları için dururken direksiyonu bir kaç kez tam sağ ve tam sola çevirin kontağı kapatıp açın düzelebilir. Düzeldikten sonra tekrar yapıyorsa; önce ABS kömürlerine bakın...
  9. blacklotus

Becker Europa Klasik Radyo

Becker Europa - AM/FM/SW Radio for Mercedes 280SL, etc. With iPod Adapter Becker AM/FM Radio Europa TR - Vintage OEM - Tested, Working | eBay

10. blacklotus

ML 320 Mercedes

Sağ arka cam için; Video: https://www.youtube.com/watch?v=qD04LmNThhw BAS/ESP ışıkları için çözümü söylemişsiniz; Yaw Rate Sensor o ışıkları yakar. Bu hızlanma sensörü ancak yaw rate sensor de orada, değiştirmek isterseniz. Video: https://www.youtube.com/watch?v=3cYEGrYdx74 Orta...

11. blacklotus

2003 2.7 Wj De Stop Etme Sorunu

Cam (Egzantrik) Sensor ve Krank Sensörlerin kronik belirtisi seyir halinde giderken stop etme. Özellikle bir süre durduktan sonra tekrar çalışıyorsa Egzantrik sensöründen şüphelenebilirsiniz. Böyle bir durumda egzantrik sensörünü bir şekilde soğutursanız araç muhtemelen çalışacaktır. Sadece...
  12. blacklotus

Ml 430 Alınır Mı?

ML Serisi ?.. ML 320 Mercedes Bu sayfaları da okursanız farklı kullanıcı deneyimleri var.

13. blacklotus

Ml 430 Alınır Mı?

Kendi adıma evet tavsiye edebilirim. Yalnız genellikle 2001 öncesi kullanıp canından bezenler de var. Aracın modelinden çok geçmişi de önemli biliyorsunuz. Bunları söylemeye gerek yok belki ama yine de; almadan önce mutlaka detaylı baktırın. Zamanında değiştirilmemiş, idare edilmiş tüm parçaları...
  14. blacklotus

Ml 430 Alınır Mı?

İç mekanda ses problemi benim araçta yok. Yol sesini de fazla almaz. Yaşına göre kapı fitillerini yenilemek isteyebilirsiniz. Ben çok konfor düşkünü olmadığımdan iç mekan plastik kalitesi gözüme pek batmadı bana uygun yani. Siz inceleyerek kendiniz açısından değerlendirirseniz daha doğru olur...
  15. blacklotus

Ml 430 Alınır Mı?

430 için birşey söyleyemem ama kullandığım 320 için yazayım, kıyaslayabilirsiniz. 2001 model öncelerinde elektrik/elektronik problemlerin olduğu söylenir. Elektriksel en belirgin arızası kapı otomatik kilitlerinin açılıp kapanmasıdır. Kronik problemleri; L5 denilen krank sensörü yaş itibariyle...

16. blacklotus

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

SsangYong Korando 1997-2000 Service Manual | Screw | Internal Combustion Engine Electric Schemes for Korando Daewoo Korando service manual Service Manual Musso Linkler ölmeden indirin bence. Gün gelir lazım olur.
  17. blacklotus

18. blacklotus

Benzin oktan çevirici olarak geçiyor Rus sitelerinde. Kullandığın benzin oktanına göre o numarların bir karşılığı varmış. Test edenler 1 numaranın 98 oktanda ve 3 numaranın 95 oktan benzinde aracı daha atik ve tepkisel yaptıklarını söylüyorlar.

19. blacklotus

Fan termiği vardır sanıırm bu araçlarda, sağlam mı?
  20. blacklotus

Ne diyem, Mahmut mu diyem :) Nerden aklıma geldi şimdi... Video: https://youtu.be/qQJzvr4Ts9c

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,119
Kayıtlı Üye Sayımız
166,849
Kaydolan Son Üyemiz
lütfi03

SON KONULAR

Geri