Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 110 cc Atv
size katılmıyorum bende 180 lik otomatik var arkadaşta 250 cc vitesli var balçık çamırdan o geçemiyor ben rahatlıkla geçiyorum nedeni ise o vitese takıp gaz verince ya yemiyor yada patinaj yapıyor ama otomatiklerde gaz verince camurun oluşturduğu karşı direnç sayesinde direk...
Ynt: Atv Tavsiyesi
merhaba bildiğim kadarı ile yanıtlıyayım
şimdi öncelikle off road modeli alırsan onlar plakasız faturası ile kullanılabiliyor ama sehir köy ve mahalle aralarında kulanılmamak şartı ile ama polis ve jandarmaya yakalanmadığın sürece her yerde kullanırsın yakalanırsan büyük...
Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?
yanlış anlamayında sizin verdiğiniz bilgiler xj yakıt konusunda yazılanmarı tamamen çürütür cinsten kafam karıştı şimdi ben niva kullanırken 16 lt lpg yakardı partfınder almak istiyordum 22 lt lpg yakar dediler onu alacagına xj al 18 lt lpg yakar...
Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak
sayın oguz bey ben turbo mili rulmanı demirdir çeliktir diye birsey yazmadım siz beni yanlış anlamıssınız ben sadece bilgiyi paylaştım
Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak
tam ismini bilmiyorum ama araçların yağlama tekniği ılak sıçratma olması lazım turbo milide motor 3000 devir yaparken milde 10-12 bin devir yapmaktadır ve rulmanlı bir şaft üzerinde dönmektedir bunu yağlamak ve sogutmak içinde motor...