Arama sonuçlarınız

1. lionehart

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima yardım lazım çımıyor bi el atın beyler ;D

2. lionehart

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

tebrikler ilgiyle takip
  3. lionehart

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili üstteki plakanın gerçek olma ihtimali varmıdır açaba

4. lionehart

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak ismail beye katılıyorum bizim aracımız içinde sevis aynısını söylemişti turbonun devrinin 2500 devir sonrası ancak 45 saniyede olagan sevyesine gelebileceği bu yüzden yüksek devir sonrası minimum 45 sn beklemek gerektiği söylenmişiti
  5. lionehart

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu çokı teşekkür ederim bilgiler için zaten alamyı düşündüğüm xj yi arastırıp mümkünse yetkili servis expertizi ile alacam ve alıncada tek servis tek usta kuralına uyacagım aldığım zaman forumu epey meşgul ederim ;D üstadlar yardımcı olurlar heralde

6. lionehart

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan uzun zaman oldu ses cıkmadı nasıl gidiyor acaba gezi bir sorun yoktur işallah

7. lionehart

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima konuyu açan arkadaş hani resim hani video hani şekil şema attın ortaya konuyu millet beklesin >:( >:( >:(
  8. lionehart

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn takip
  9. lionehart

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ) hayırlı olsun güle güle kullanın (bakalım benimki ne zaman güldürecek ;D ;D ;D)

10. lionehart

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu sayın mustafa bey benim sorumu pas geçmişsiniz yanıtlarsanız sevinirim

11. lionehart

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu slm verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederiz bende yakın bir tarihte xj sahibi olmayı düşünüyorum size sorum olacak olurya başımıza gelirse bu selenoidleri nerede buluruz ve bu maf vb gigi sensörlerden anlayan araca kesin teşiş koyabilen sizin gittiğiniz veye...
  12. lionehart

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) olsun bekleriz ama yine tebrik ediyorum büyük cesaret helel olsun

13. lionehart

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 hayırlı olsun güle güle kullanın ne zaman bir gcv8 görsem sesi bana inanılmaz keyif verir işallah mutlu olursunuz
  14. lionehart

çeki demiri edinmede yeni yöntem..

Ynt: çeki demiri edinmede yeni yöntem.. takip
  15. lionehart

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi tebrikler güzel ve mantıklı bir çalışma olmuş benim niva varken bende 10 mt bakır boruyu 1 metre olacak sekilde zikzak kıvırıp eksozun içine sokuyordum ucunada cam silecek suyu motoru motorun debisi düşük oldugu için 20lt suyu 6-8 dakkaya devirdaim ettire...

16. lionehart

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima takip
  17. lionehart

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) konuyu yeni gördüm ilk defa yazıyorum şizi gerçekten tebrik ediyorum uzun keyifli bir çalışma ollmuş çelebinin son halini merak ediyorum
  18. lionehart

Tüm Lada Nivacıların Hayali

açılmıyor foto veya video yardım...!

19. lionehart

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan çok güzel bir gezi programı fotoları merakla bekliyorum
  20. lionehart

l200

Ynt: l200 ben sizinle ilgigi kötü bir usluple bir yazı yazmadım ben sadece sorunuma çara bulmaya çalısıyordum ama bağzı arkadaşlar konuyu gereginden fazla hassasiyetle cevaplama gereği duydular gereksiz bir tartışmaydı emin olun art niyetli bir yazışma değildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri