Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari
çok güzel ve sabırlı bir çalışma olmuş elinize sağlık sanzıman oranını3/1 ayarlanması olayını biraz açarmısınız bende niva varken ben ustamdan böyle birsey talep etmiştim ama mümkün olmadıgını söylemişti lastik çapını düşürerek gücün artacagını anlatmıştı...
Ynt: l200
başlığın ve altında yazanların ne oldugundan haberim var öylesine laf olsun diye yazı yazacagına benim konuya giriş yerimi okuda anla ben bu sayfadaki yazarların yasadıgı aynı sorunu yaşadığım için buraya yazdım istersen gir nıssan sayfasına oradada aynı konu var ama çözüm yok belki...
Ynt: Nissan Pickup 4x4
şimdi öncelikle ilginiz için teşekkürler araç boşta iken gaz köklenince sorun olmuyor ama vitese takıp gaz verince devir yükselmiyor üstüne istop ediyor zaten bakımı geldi mazot filitresini deneyeceğim bu arada sürekli euro dizel kullanılıyor hiç kırsal kullanılmadı
Ynt: l200
sen konuyu takip etmedin galiba biz bağzı marka piçk up lardan bahsediyoruz bende lada niva vardı 3300 metreye çıktım banamısın demedi uludağ 2331 metreye lada hiç tık demeden tırmandı motor arızası olmasına karsın ama 0 nissan pick up çıkmıyor bayılıyor biz bundan bahsediyoz
Ynt: nissan 4*2 ler için lastik seçimi
marshal kl71 mt çamur lastiği ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim şu anki güncel fiyatı 190 dolar sitesinden takip edebilirsiniz
Ynt: Nissan Pickup 4x4
slm yardımınıza ihtiyacım var 2009 model 21 000 km de skystarım var araç 2000 metrenin üstüne çıkınca yığılıyor kalıyor gaz yemiyor gitmiyor ne yapacam sasırdım 3-4 tane yetkili servisle görüştüm onlar normal diyor anlamadım gitti
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel
slm konuyu yeni gördüm sizi tebrik ederim öncelikle böyle büyük bir yükün altına girdiğiniz için alan arkadaşlarada hayırlı olsun neredeyse bedavaya gelmiş ben sizin bu getirttiğiniz eksoza bağlanan kompresör ile ilgili fotograğlarınızı merak ediyorum yayınlarsanız...
Ynt: ATV Motor Grubu
slm ben yalovadan ozan bendede aeon overland 180 var çok memnunum ama yetmiyor daha büyük cc ya geçmek istiyorum kısmetse bir sonrakiyaza
Ynt: Atv Tavsiyesi
slm ilk atvem aeon overland 180 likdir daha yüksek cc li bir modele geçmek istiyorum aklımda sym 600cc var sizcenasıl bir motor 4h 4l modu olması ve bagımsız arka süspansiyon olması beni cezbediyor ama bu arada tgb ve kymcoyu da düşünmüyor değilim yardımcı olursanız sevinirim