l200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceritiplik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,903

ceritiplik

doğa
Yer
istanbul
selam l200 magnum otomatik vites aracım 2000 mt re ve üstünde durduktan sonra araç çekimden düşüyor yani kesinlikle gaz yemiyor. Hava filitresi kısacası tüm bakımlar sonuna kadar yapılıyor ama araç hareket etmiyor hele 4x4 de malesef bana bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden tşk ler..

Etiketler
Ynt: l200

ceritiplik' Alıntı:
selam l200 magnum otomatik vites aracım 2000 mt re ve üstünde durduktan sonra araç çekimden düşüyor yani kesinlikle gaz yemiyor. Hava filitresi kısacası tüm bakımlar sonuna kadar yapılıyor ama araç hareket etmiyor hele 4x4 de malesef bana bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden tşk ler..
daha önce belli rakımlarda dizel araçlarda böyle bi sorun olduğunu duymuştum tamamen rakım la alakalı hava bveslemesinin yeterli olamamsından kaynaklanıyor

bu konuyla ilgili bir sıkıntı okumuştum burda yine

aracın rakımı 2000metreye kadar ayarlı olduğu için 2000rakım dan sonra hava alamıyor

servis e gittiğinizde aracın rakımını 5000 e kadar vs ayarlıyorlar sorun düzeliyor sorunu yaşayan arkadaşı bulursanız o size gerekli bilgiyi verir

cemal bey bu siteyi iyice inceleyin sanıırm birisi daha benzer bir sorunla karşılaşmıştı ve yanılmıyorsam servis yazılımını güncellemişti

Antalya'da yaşıyorum.L200 2008 A/T 4x4 aracım var.En son bende aynı sorunla servise gittim. Serviste rakım güncellemesi gibi bir olay yok dediler.Çözümüde yok.Yazılım güncelleme yapan servis var ise numarasını verirseniz bizde buradaki servisi le görüştürürüz.

velicanöz' Alıntı:
2007 intense aracım ile orta Toroslardaki Geyik dağlarında 2200 rakımlarda dolaştım herhangibir çekiş kaybı hissetmedim.
sen konuyu takip etmedin galiba biz bağzı marka piçk up lardan bahsediyoruz bende lada niva vardı 3300 metreye çıktım banamısın demedi uludağ 2331 metreye lada hiç tık demeden tırmandı motor arızası olmasına karsın ama 0 nissan pick up çıkmıyor bayılıyor biz bundan bahsediyoz

lionehart' Alıntı:
sen konuyu takip etmedin galiba biz bağzı marka piçk up lardan bahsediyoruz bende lada niva vardı 3300 metreye çıktım banamısın demedi uludağ 2331 metreye lada hiç tık demeden tırmandı motor arızası olmasına karsın ama 0 nissan pick up çıkmıyor bayılıyor biz bundan bahsediyoz

Asıl sen konuyu takib etmiyorsun.

Bence başlığı ve sonrasında yazılanları iyi oku ..

Fantastic Light' Alıntı:

Asıl sen konuyu takib etmiyorsun.

Bence başlığı ve sonrasında yazılanları iyi oku ..
başlığın ve altında yazanların ne oldugundan haberim var öylesine laf olsun diye yazı yazacagına benim konuya giriş yerimi okuda anla ben bu sayfadaki yazarların yasadıgı aynı sorunu yaşadığım için buraya yazdım istersen gir nıssan sayfasına oradada aynı konu var ama çözüm yok belki burada bulabilirim diye yazdım .....

lionehart' Alıntı:
başlığın ve altında yazanların ne oldugundan haberim var öylesine laf olsun diye yazı yazacagına benim konuya giriş yerimi okuda anla ben bu sayfadaki yazarların yasadıgı aynı sorunu yaşadığım için buraya yazdım istersen gir nıssan sayfasına oradada aynı konu var ama çözüm yok belki burada bulabilirim diye yazdım .....

Adamda aynı araç ile aynı yüksekliklerde dolaşmış ve sorun yaşamadığını bildirmiş.

Sen kalkıp adama neler demişsin ..

Neyse boşver gitsin ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR