l200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceritiplik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,898

Etiketler
Ynt: l200

Şu yanlış anlaşılıyor.Mitsubishi 2000 mt rakımda gitmiyor denmiyor.Çekişte düşme var deniyor.Benim aracım ile 2000 mt rakıma cıktığımda herhangi bir sorun yoktu.sorun arabayı hafif rampa yukarı stop ettikten 20-25 dk sonra yerini değiştirmek istedim.Fakat araç bir türlü gaz yemedi.Sonrasında 4L konumunda çıkardım.Araçtan kuşkulanıp 2200 mt rakıma doğru sürdüm.2H konumunda vites L de araç çok rahat ilerledi.Tekrar stop ettim.Kalkışta yine zorlandı.İlerlerken sorun yok sorun dur kalkta yaşanıyor.Antalya servise gittiğimde Daha öncede 2000 mt rakımdaki bir mermer ocağındaki l200 de aynı sorunla gelmişti dedi.Mitsubishi servisinde çalışan arkadaşım.Konya dan yüksek rakımlı yerlerden gelen araçların da antalyada vuruntulu çalıştıkları şikayeti olduğunu söyledi.Yani aracın avansı yüksek rakıma göre ayarlı oluğundan deniz seviyesinde araç vuruntulu çalışıyor.

lionehart' Alıntı:
sen konuyu takip etmedin galiba biz bağzı marka piçk up lardan bahsediyoruz bende lada niva vardı 3300 metreye çıktım banamısın demedi uludağ 2331 metreye lada hiç tık demeden tırmandı motor arızası olmasına karsın ama 0 nissan pick up çıkmıyor bayılıyor biz bundan bahsediyoz
Ben sadece konuyu açan arkadaşa referans olması bakımından cevap yazdım, sizin gibi aracımı övmek veya başka markaları kötülemek vede damdan düşer gibi ''-senin konuyla bir alakan yok'' der gibi bir üslupla cevabı yazmadım.

velicanöz' Alıntı:
Ben sadece konuyu açan arkadaşa referans olması bakımından cevap yazdım, sizin gibi aracımı övmek veya başka markaları kötülemek vede damdan düşer gibi ''-senin konuyla bir alakan yok'' der gibi bir üslupla cevabı yazmadım.
ben sizinle ilgigi kötü bir usluple bir yazı yazmadım ben sadece sorunuma çara bulmaya çalısıyordum ama bağzı arkadaşlar konuyu gereginden fazla hassasiyetle cevaplama gereği duydular gereksiz bir tartışmaydı emin olun art niyetli bir yazışma değildi

lionehart' Alıntı:
ben sizinle ilgigi kötü bir usluple bir yazı yazmadım ben sadece sorunuma çara bulmaya çalısıyordum ama bağzı arkadaşlar konuyu gereginden fazla hassasiyetle cevaplama gereği duydular gereksiz bir tartışmaydı emin olun art niyetli bir yazışma değildi
Konuyu açan arkadaşın yazısına alıntı yaparak cevap yazsam daha iyi olacaktı hata birazda bende var.
İyi günler. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR