Arama sonuçlarınız

1. lionehart

Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006)

Ynt: Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006) kısın heralde daha bir camur deryası olur o yol ama yinede bu haliyle güzelmiş

2. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? verdiğiniz bilgiler için cok tesekkür ederim fakat bayi ile görüştük 3 yıl 100000 km garanti veriyor gezenbilirde hiç bir iyi yorum yok ama kullanan tanıdıklarım cok memnun kesinlikle nissan al diyorlar ayrıca offf road amçlı alınmadıgı için 4*4 olmayacak 4*2 olacak
  3. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? anlıyorum fakat kafam cok karısık

4. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? yani off road amaçlı bir araç olmayacak
  5. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? kullanım amacı hususi ama tabiki iş icabı indir bindir olacak ama hususi olarak alınıyor

6. lionehart

Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) gezi mükemmel ama suzuki ondan daha mükemmel kumdan nasıl çektiniz yahu

7. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? ya cevaplar kafamı karıştırıyor ticari amacla kullananlar issandan başkası alınmaz diyor askeriye ısuzu kullanıyor tedaş ford kullanıyor hangisine sorsam iyi diyor bende sasırdım
  8. lionehart

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) valla kanka bugün sordum bursada birilerine onlar farklı bir yol tarif ettiler alacam yolu diye bir köyden gidiliyormuş
  9. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? 3 yıl 100000 km garanti veriyorlar motrları 500000 de olan araçlar var türkiyede kullanan herkez memnun

10. lionehart

Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009)

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) ihlasın atv leri ile sanırsam ama daha ne güzellikler var bi bilseniz

11. lionehart

En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel.

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. tabiki en ekonomik kurtarma aracı
  12. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. dilersenin elektirikli fan motorlarının münibüs ve otobüs için olanlarına bir kasnak yaptırıp kayışlı bir sistem ile aracın ön tamponuna bağlayabilirsiniz

13. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. 80 lira 2ton 3 metre ceraskal ön tampona 3 lralık 2 adet kanca 15 metre sanayi ipi 20 lira 1 er metrelik 2 adrt strap 10 lira tanesi 126 lira toplam maliyet
  14. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

merhabalar bir tane pik up almak istiyorum 0 2010 model siz olsanız ford ranger 2500 146 beygirmi yoksa nissan skystar sss 2500 motor 168 beygir mi alırdınız hangisi daha kullanışlı artı ve eksiler neler
  15. lionehart

4x4 İş Makinası

Ynt: 4x4 İş Makinası vallaha ben başak traktörlere hastayım hem belden kırma hem 4*4 hem dizel hemde biraz makyajla aynı atv ayyrıca arkasındaki hidrolik gurubuna vinç montajlanabiliyor

16. lionehart

Akü Boşalması İçin Yardım

Ynt: Akü Boşalması İçin Yardım sony le ne alakası varki
  17. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. birde diyelimki etrafta ağaç yok ozaman ne olacak işte onun cevabıda 2 hafta sonra yapacagım vinç çapası ile sonuç bulacak
  18. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. ama maliyetle cok pahalı ruhsata işletme uçretinide yazmamışım 60-70 de o tutar

19. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. eger almayı düşünen varsa resimdeki gibi makaralı kanca olanları tercih edin daha kolay bir çekme performansı sağlar aracınızın 1 ton fazlası olursa buda sizi her türlu camurdan cıkarır yanınızda bolca strap bulundurun her zaman ağaçlar dibinizde olmayabilir
  20. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. yanlız dikkatli olamk gerekiyor her hangi bir kopma durumunda gerilmiş yay gibi aksi istikamete dogru kendini atar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri