Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford mu? Nissan mı?
verdiğiniz bilgiler için cok tesekkür ederim fakat bayi ile görüştük 3 yıl 100000 km garanti veriyor gezenbilirde hiç bir iyi yorum yok ama kullanan tanıdıklarım cok memnun kesinlikle nissan al diyorlar ayrıca offf road amçlı alınmadıgı için 4*4 olmayacak 4*2 olacak
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)
valla kanka bugün sordum bursada birilerine onlar farklı bir yol tarif ettiler alacam yolu diye bir köyden gidiliyormuş
Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel.
dilersenin elektirikli fan motorlarının münibüs ve otobüs için olanlarına bir kasnak yaptırıp kayışlı bir sistem ile aracın ön tamponuna bağlayabilirsiniz
80 lira 2ton 3 metre ceraskal ön tampona 3 lralık 2 adet kanca 15 metre sanayi ipi 20 lira 1 er metrelik 2 adrt strap 10 lira tanesi 126 lira toplam maliyet
merhabalar bir tane pik up almak istiyorum 0 2010 model siz olsanız ford ranger 2500 146 beygirmi yoksa
nissan skystar sss 2500 motor 168 beygir mi alırdınız hangisi daha kullanışlı artı ve eksiler neler
Ynt: 4x4 İş Makinası
vallaha ben başak traktörlere hastayım hem belden kırma hem 4*4 hem dizel hemde biraz makyajla aynı atv ayyrıca arkasındaki hidrolik gurubuna vinç montajlanabiliyor
birde diyelimki etrafta ağaç yok ozaman ne olacak
işte onun cevabıda 2 hafta sonra yapacagım vinç çapası ile sonuç bulacak
eger almayı düşünen varsa resimdeki gibi makaralı kanca olanları tercih edin daha kolay bir çekme performansı sağlar
aracınızın 1 ton fazlası olursa buda sizi her türlu camurdan cıkarır
yanınızda bolca strap bulundurun her zaman ağaçlar dibinizde olmayabilir
yanlız dikkatli olamk gerekiyor her hangi bir kopma durumunda gerilmiş yay gibi aksi istikamete dogru kendini atar