Arama sonuçlarınız

1. reha

Yağmurluk Seçimi

Ynt: Yağmurluk Seçimi Sayin mnbvb, oncelikle, burasi gönüllülerden oluşan bir site, dolayısı ile "ortalarda" yönetici ancak, fırsat bulduğumuzda olabiliyor. Ayrıca, sizi daha önce de "." konusunda soru yöneltmiştim ama cevap vermek bir yana "dikkate" almaya bile gerek görmediniz. Siz den ricam...

2. reha

4 Kişilik Çadır Önerisi

Ynt: 4 Kişilik Çadır Önerisi Selam sanırım haklısın.. reha
  3. reha

4 Kişilik Çadır Önerisi

Ynt: 4 Kişilik Çadır Önerisi Sayın mnvb, mesajınızın anlamını sorabilir miyim? eğer yanlışlıkla yollandı ise silmek istiyorum. iyi gunler dilerim, reha

4. reha

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Selamlar, nacizane.. "ben çok dert etmiyorum.." , önemli olan bilgileirmizi paylaşmamız.. onun dışındaki mesajlarda "bilgi var ise" önemli, değil ise "hatalı mesaj" deyip geçiyorum ben.. reha
  5. reha

Defender110 2.5tdı İle Selamlar

Ynt: Defender110 2.5tdı İle Selamlar Selam Mert aramıza hoşgeldin ve iyi günlerde gezmenizi dilerim. Aracın bu kadar yakması nnormal değil. Ayrıca, "olası" hararet problemi varken, önce çevredeki bir ustaya göstermeni tavsiye ederim, istanbul'a kadar o hali ile gelmek yerine. reha

6. reha

Hz. Muhammed Gerçekte

Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte Sayın Duster22 ! sitemiz kurallarını okumadığınızı anlıyorum, lütfen bir zahmet okuyun.. Konuyu da kilitliyorum.. bu konuda tartışılacak hiçbirşey yok, tabii niyetiniz iyi ise.. reha

7. reha

Lütfen Yardım

Ynt: Lütfen Yardım Selamlar, Öncelikle, kararınızın hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Ayrıca, doğru ve hızlı yardım alabilmek için, Araç- Jeep - Cherokee başlığı altına ve yardım konunuzu "daha iyi açıklayan" başlıkla tekrar açın lütfen.. iyi günler dilerim, reha
  8. reha

Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları

Ynt: Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları Selamlar çok haklısınız. Böyle bir liste, bir kez oluşturulsa bile "güncel tutulamaz" ve de "hedefine ulaşamaz".. tekrar çok tebrik ederim bu çalışmanız için, reha
  9. reha

Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları

Ynt: Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları Selamlar hakikaten nefis bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık, reha

10. reha

GPS ve Kumburgaz da denizde kaybolan 5 kisi

Ynt: Gps Ve Kumburgaz Da Denizde Kaybolan 5 Kisi Selam Burak, cok haklısın, ama tartışmamız daha çok "ne yapılabilir" ekseninde.. yoksa, olan oldu.. reha

11. reha

Ynt: Gps Ve Kumburgaz Da Denizde Kaybolan 5 Kisi Selamlar bulundugunuz yere göre degisiyor. Marmara denizinin ortası tabii ki cok uzak bir nokta (karaya) , calısmaması doğal. reha
  12. reha

Ynt: Gps Ve Kumburgaz Da Denizde Kaybolan 5 Kisi Selamlar haklısınız.. ancak, GSM bağlantısı her zaman mümkün olmuyor maalesef.. tabii ki, tedbir, tedbirdir.. reha

13. reha

Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik

Arkadaşlar, Yavuz (Çelikel) arkadaşımızın babasını, Umut (Çelikel) arkadaşımızın da amcasını kaybetmiş bulunuyoruz. Allahtan rahmet diler, kalanlara sabırlar dilerim. reha
  14. reha

Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ?

Ynt: Defender Kapı Merkezi Kilit Uygulama ? Selamlar vazgecmissiniz ama aklınız da "en ufak bir soru işareti kalmaması" için.. eski araçlarımda merkezi kilit var idi (bu çalışıyor idi anlamına gelmiyor) .. ve suandakin de yok , tahmin edin niye? (ipucu: en azından merkezi kiliti sistemi alacak...
  15. reha

Saray Kastro Kamp Anısı

Ynt: Saray Kastro Kamp Anısı Selamlar maalesef sizinki gibi tatsiz "karsilasmalar" oluyor bazen.. ama manzara fotograflariniz cok guzel... reha

16. reha

A/t Mi M/t Mi?

Ynt: A/t Mi M/t Mi? Selamlar BF AT çok kullandığımız bir lastiktir.. sanırım, siz de memnun kalacaksınız.. reha
  17. reha

A/t Mi M/t Mi?

Ynt: A/t Mi M/t Mi? Selamlar MT lastik için.. AT lastigre nazaran 1) çok gürültülüdür 2) yakıt 15% den daha fazla artar (sorunuzun cevabı) 3) asfalt da direksiyon kontrolu ve durma mesafesi uzundur dolayısı ile, benim nacizane önerim, "AT lastik" daha doğru bir yaklaşımdır. reha
  18. reha

Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp

Ynt: Karabük-yenice Ormanları'nda Kamp Selamlar çok çok güzel görünüyor. paylaştığınız için teşekkürler, kısmet ise ben de bir ara gitmeyi istiyorum.. reha

19. reha

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar Burak, emin ol "çok iyi anlıyorum" isyanınızı.. (yüreğimden geçen cevabı da sormayın lütfen..) .. reha
  20. reha

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar Yavuz kardeşim, eğer ortaya yazmaz isem, cevap hakkı doğar... "kim ne dedi? kim ne yazdı? kim niye cevap verdi"... uzadıkça uzar.. Ayrıca, benim amacım kimseyi yargılamak yada "paylamak" değil ki.. sadece "tadımızı tuzumuzu kaçırmadan" bilgi paylaşılmasını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri