Arama sonuçlarınız

1. reha

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Arkadaşlar, konunun fazla uzadığı ortada. Bence, herkes yazacağını yazdı, alabileceği kadar cevabını da aldı.. Artık konuyu daha fazla sündürmenin manasını görmüyorum.. Ayrıca, burası "her türlü sorunun çözüleceği" bir yer de değil...

2. reha

Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi

Ynt: Defender 2.5 Vs Disco 1 Yakıt Tüketimi Selamlar söylenen hep o dur ki.. LPG'li V8 ile 2.5 benzin aynı yakar.. Ama LPG'li 2.5'in çekişi ile V8 karşılaştırılamaz.. reha
  3. reha

Defender Elektrik Tesisatı Hk.

Ynt: Defender Elektrik Tesisatı Hk. Selamlar benim "nacizane" önerim, bence "orjinal" de kalın.. hem paranız cebiniz de, hem de kafanız salim kalır.. reha

4. reha

Defender Elektrik Tesisatı Hk.

Ynt: Defender Elektrik Tesisatı Hk. Selamlar maalesef izmirde tanıdığım usta yok ama aklınızda olsun, elektrik tesisatı "kit" olarak komple bulunabiliyor bazen, onu da tedarik edi pbaşlarsanız sanki daha iyi olur gibi geldi bana.. tesisatı yeniden yapmak yerine.. iyi günler, reha
  5. reha

Halk Bandı

Ynt: Halk Bandı Selamlar hayır, cb için "ev çatılarına yerleştirmek" için olan antenler oluyor. Sizin linkini yolladığınız, "araçlara takılan" idi.. iyi günler dilerim, reha

6. reha

Halk Bandı

Ynt: Halk Bandı Selamlar maalesef bu soru beni aştı.. Zira, daha önce de yazdığım gibi binalar arasındaki iletişim biraz dertli olabiliyor. Benim "nacizane" önerim.. 0) anlaşabileceğiniz bir CB satıcısı bulun 1) Cihaz çok fark etmiyor... cihazları satınalın (ama biraz kalite her zaman iyidir)...

7. reha

Halk Bandı

Ynt: Halk Bandı Selamlar çatı anteni de olur, mobil "araç" anteni de.. ne de olsa 2.5km. çok uzun bir mesafe değil. Ancak, önemli nokta "antenlerin birbirini görebilmesi".. Zira, binalar arasında telsiz haberleşmesi hep dertli olmuştur.. İşin en tatsız tarafı da, "sonucun ancak tahmin"...
  8. reha

Halk Bandı

Ynt: Halk Bandı Selamlar 1. el telsizi alırsanız görüşmeniz mümkün değil gibi geliyor bana, yine de denemek gerek.. Ama Çatı Anteni ile sorun olmaz sanırım 2. Telsizi kullanmak için başka bir izin vs. ye ihtiyacınız yok (eger sizi yanlış anlamadıysam) 3. Sectiginiz kanala giren bir kullanıcı...
  9. reha

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Selamlar aracınızı iyi günlerde, sağlık ve neşe ile kullanmanızı dilerim, reha

10. reha

Yunanistana Gitmek

Ynt: Yunanistana Gitmek Arkadaşlar, "üslup" hatırlatması yapmama gerek var mı? reha

11. reha

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Derya bey çok çok teşekkürler ederim teklifiniz için. Ayrıca, düz dizel "müziği" ile BD30 çok da farklı değil ve "telefonda konuşamamak" dışında hiç de rahatsız etmez beni. Ama gidip aracın başında durmam gerek.. herkese şimdiden çok güzel...
  12. reha

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Arkadaşlar, şuan itibarı ile aracım hala sanayide. Bugün bitmesi bekleniyor idi ama nasip olmadı.... sanırım bu kez sizler ile olmayı başaramayacağım.. kısmet ise, daha sonrakilere..hepinize mutlu ve neşeli bir gezi dilerim, reha

13. reha

Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen

Ynt: Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen Selamlar ben de aynısını düşünmüştüm ama "Turbo" yazıyor idi.. reha
  14. reha

Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Selamlar doğru hatırlıyorsunuz... sırası ile kullandığım motorlar benzinli düz dizel Puma benzin/LPG BD30 suandaki motorum BD30.. tabii ki çok farklı motorlar.. BD30 , Puma kadar atak değil ama çok uzun ömürlü ve atmosferik bir motor.. Turbo tabii ki...
  15. reha

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Selamlar, izlenimler doğru.. 1.21 disli oranını taktığınız zaman, araç "otomobil" gibi gidiyor ama kalkışı biraz tatsız.. Ben de yaşamıştım bu problemi ama açıkçası "rahat gidişi" çok hoşuma gittiği için dişli oranını değiştirmedim. Benim tercihim PUMA...

16. reha

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Selamlar bu sorunuzun cevabı için, araçtan "beklentinizi" açıklamanızda fayda var. Hız mı? Ekonomi mi? Arıza halinde ucuz parça ve bol usta mı? aracın ucuz olması mı? ama lütfen "sakın" hepsi demeyin.. reha
  17. reha

Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen

Ynt: Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen Selam çok kısaca... Eğer dizel olan Turbo Dizel ise, aradaki fark açıklanabilir olur Eğer dizel araç düz dizel ise, aradaki fark makul olmaz. iyi günler dilerim, reha
  18. reha

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Arkadaşlar maalesef aracım hazır olmadığı için size katılamayacağım. herkese güzel bir gün dilerim, reha

19. reha

Alibaba Com Hk.

Ynt: Alibaba Com Hk. Selamlar ben de birkac alisveris yaptım, problem olmuyor. Ancak, her satıcı ile adet üzerine pazarlık vs. etmeniz gerekebiliyor. Ayrıca, http://www.aliexpress.com/ aynı çatı aldında.. Bu da, alibaba nın perakendecisi gibi.. Burada satış yapısı daha standart. reha
  20. reha

Alibaba Com Hk.

Ynt: Alibaba Com Hk. Selamlar nasıl bir bilgiye ihtiyacınız var ? iyi gunler, reha

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri