Arama sonuçlarınız

1. reha

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Arkadaalar Tarakli gibi bir uer secilir ise, isteyenler gece konaklarda kalabilir. Bildigim bayagi fuzel konaklar var idi..

2. reha

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Sedat, misafirleri anladım da, sen hangi araç ile geleceksin ;-) 01- Mustafa Taştemir 02- Derya turan 03- Tarkan ve Atıl Kurt 04- Mert Kiğılı 05- Hasan Çalışkan 06- Arman Boyacı 07- Sedat Açıl + 4 08- Turkan/Reha Yurdakul
  3. reha

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Kardesler, suanda 30 Kasım 1 Aralık veya 7-8 aralığı tarihleri bana gayet güzel uyuyor.. harika !

4. reha

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Selam umarım 22 Kasımdan sonra bir tarih olur.. Zira öncesin de ben de yokum ;-(( Ama Istanbul'a da çok yakın (hoç bana çok kolay olsa da) olmasın.. İç Anadolu dan dostlarımız katılamaz sonra.. reha
  5. reha

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Selam Ender harika fikir ! ne zaman ? ne zaman? yer.. yoo nerde oldugunun hic onemi yok, birlikte olalım yeter.. reha

6. reha

Sonunda Defender İme Kavuştum

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum Selamlar guzel gunlerde mutlulukla kullanmanızı dilerim, reha

7. reha

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Selamlar bunca yıldır offroad yaparım, cevremde ne işittim ne de performansına şahit oldum.. reha
  8. reha

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Selamlar markaların uzmanı değilim, dolayısı ile çok "emin" yazamıyorum ama "uzaktan izlediğim"... 1) Suzuki, daha ucuz ve kolay modifiye olabiliryor ve ciddi offroad aracına dönebiliyor (canınız istediğinde) 2) Duster, fiyat/performansı çokiyi deniyor ve...
  9. reha

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Mesut bey, siz gelin tecrubemize kulak verin ve Land ile başlayan bir araca yönelecek olursanız "çok ama çok" araştırın ve şartlarınıza (meraz, hobi, zaman, para, sinir vs. vs.) uyduğundan emin olun. reha

10. reha

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Selamlar yine "sadece piknik" ise çok gerek olmayabilir.. Ama yine de.. 1) Arazi vitesi olmaz ise olmaz zaten 2) Kilit... bence olsa çok iyi olur Bunun dışındaki herşey , zaten opsiyoneldir ve sonra da satınalıp takabilirsiniz.. reha

11. reha

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Selamlar öncelikle bir yanlış anlama olmasın... Maksadım "niye aynı soruyu soran başlık açtınız?" demek değil idi.. Sadece "o kadar çok bilgi paylaşıldı ki, tekrar herkes yazmayabilir" diye idi.. Sorunuza cevaben de, sayın sakyuz'e katılıyorum. Eğer...
  12. reha

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Selamlar gördüğüm kadarı ile sorularınızın tamamını forumlardaki daha önceki yazışmalarda bulabileceksiniz. Eğer hala kafanızda bir soru işareti kalır ise, memnuniyetle cevaplamak isteriz.. iyi günler dilerim, reha

13. reha

Yurtdisinda Nereye Gitmeli?

Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli? Selam İlhami beye katılıyorum.. Suriye için çok güzel şeyler söyleniyor idi... ama maalesef durum malum. Bu arada Makedon'ya da giden arkadaşlarımın pek beğendikleri bir hedef.. Benim de listem de tabii ki.. reha
  14. reha

Yurtdisinda Nereye Gitmeli?

Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli? Selamlar benim nacizane onerim Gurcistan olacaktır.. Vize gerekiyor muydu hatırlamıyorum ama cok dert olamz sanırım.. Vize derdiniz yoksa da, Yunanistan diger "cok pratik" hedefler diye dusunuyorum. simdiden guzel bir gezi dilerim, reha
  15. reha

Yok Mu Yapılı Güzel Bir Cj 5 Yaa

Ynt: Yok Mu Yapılı Güzel Bir Cj 5 Yaa Selamlar, bu ilanın yeri yanlış ve 1 den fazla başlık açtığınız için bu başlığı kilitliyorum. İlgili konuyu "ilan" başlığında bulabilirsiniz. reha

16. reha

Ynt: Yok Mu Yapılı Güzel Bir Cj 5 Yaa Selamlar, bu ilanın yeri yanlış ve 1 den fazla başlık açtığınız için bu başlığı kilitliyorum. İlgili konuyu "ilan" başlığında bulabilirsiniz. reha
  17. reha

Ynt: Yok Mu Yapılı Güzel Bir Cj 5 Yaa Selamlar öncelikle dilerim ki gönlünüzdeki aracı bulursunuz. Ancak, bunun için 1 den fazla başlık açmamanız gerekiyor. reha
  18. reha

Ynt: Yok Mu Yapılı Güzel Bir Cj 5 Yaa Selamlar oncelike aynı başlığı 3 ayrı yerde açmamanız gerekir. Ayrıca, "saldırmaktan" neyi kast ettiğinizi açıklarsanız sevinirim. iyi akşamlar dilerim, reha

19. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Arkadaslar izin verirseniz "kilitleme/silme" konusundaki görüşümü tekrar yazmak istiyorum. Öncelikle sanmayın ki "konuyu kilitlemelisin" önerilerinizi "gözardı" ediyorum.. Hayır, ben de haklı olduğunuzu düşünüyorum (tatsızlığın uzamamaması için en pratik çözüm) Konu...
  20. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Arkadaslar uyarilarima ragmen cevap yazan arkadaslarimiza bir soru sormak istiyorum... Forumun moderatoru olarak "kibar bir sekilde" uyariyor ve bunu da hiçbirimizi kırmadan/dökmeden ve medeni bir şekilde yapmaya çalışıyorum.. Acaba hata mı ediyorum? NİÇİN HALA...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri