Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
Arkadaalar
Tarakli gibi bir uer secilir ise, isteyenler gece konaklarda kalabilir. Bildigim bayagi fuzel konaklar var idi..
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)
Sedat,
misafirleri anladım da, sen hangi araç ile geleceksin ;-)
01- Mustafa Taştemir
02- Derya turan
03- Tarkan ve Atıl Kurt
04- Mert Kiğılı
05- Hasan Çalışkan
06- Arman Boyacı
07- Sedat Açıl + 4
08- Turkan/Reha Yurdakul
Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
Selam
umarım 22 Kasımdan sonra bir tarih olur.. Zira öncesin de ben de yokum ;-((
Ama Istanbul'a da çok yakın (hoç bana çok kolay olsa da) olmasın..
İç Anadolu dan dostlarımız katılamaz sonra..
reha
Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi
Selamlar
markaların uzmanı değilim, dolayısı ile çok "emin" yazamıyorum ama "uzaktan izlediğim"...
1) Suzuki, daha ucuz ve kolay modifiye olabiliryor ve ciddi offroad aracına dönebiliyor (canınız istediğinde)
2) Duster, fiyat/performansı çokiyi deniyor ve...
Mesut bey,
siz gelin tecrubemize kulak verin ve Land ile başlayan bir araca yönelecek olursanız "çok ama çok" araştırın ve şartlarınıza (meraz, hobi, zaman, para, sinir vs. vs.) uyduğundan emin olun. reha
Selamlar
yine "sadece piknik" ise çok gerek olmayabilir.. Ama yine de..
1) Arazi vitesi olmaz ise olmaz zaten
2) Kilit... bence olsa çok iyi olur
Bunun dışındaki herşey , zaten opsiyoneldir ve sonra da satınalıp takabilirsiniz.. reha
Selamlar
öncelikle bir yanlış anlama olmasın... Maksadım "niye aynı soruyu soran başlık açtınız?" demek değil idi.. Sadece "o kadar çok bilgi paylaşıldı ki, tekrar herkes yazmayabilir" diye idi..
Sorunuza cevaben de, sayın sakyuz'e katılıyorum. Eğer...
Selamlar
gördüğüm kadarı ile sorularınızın tamamını forumlardaki daha önceki yazışmalarda bulabileceksiniz. Eğer hala kafanızda bir soru işareti kalır ise, memnuniyetle cevaplamak isteriz.. iyi günler dilerim, reha
Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli?
Selam
İlhami beye katılıyorum.. Suriye için çok güzel şeyler söyleniyor idi... ama maalesef durum malum. Bu arada Makedon'ya da giden arkadaşlarımın pek beğendikleri bir hedef.. Benim de listem de tabii ki.. reha
Ynt: Yok Mu Yapılı Güzel Bir Cj 5 Yaa
Selamlar,
bu ilanın yeri yanlış ve 1 den fazla başlık açtığınız için bu başlığı kilitliyorum. İlgili konuyu "ilan" başlığında bulabilirsiniz. reha
Selamlar,
bu ilanın yeri yanlış ve 1 den fazla başlık açtığınız için bu başlığı kilitliyorum. İlgili konuyu "ilan" başlığında bulabilirsiniz. reha
Selamlar
öncelikle dilerim ki gönlünüzdeki aracı bulursunuz. Ancak, bunun için 1 den fazla başlık açmamanız gerekiyor. reha
Selamlar
oncelike aynı başlığı 3 ayrı yerde açmamanız gerekir. Ayrıca, "saldırmaktan" neyi kast ettiğinizi açıklarsanız sevinirim. iyi akşamlar dilerim, reha
Ynt: Defender 130 Aliyordum
Arkadaslar
izin verirseniz "kilitleme/silme" konusundaki görüşümü tekrar yazmak istiyorum. Öncelikle sanmayın ki "konuyu kilitlemelisin" önerilerinizi "gözardı" ediyorum.. Hayır, ben de haklı olduğunuzu düşünüyorum (tatsızlığın uzamamaması için en pratik çözüm) Konu...
Ynt: Defender 130 Aliyordum
Arkadaslar
uyarilarima ragmen cevap yazan arkadaslarimiza bir soru sormak istiyorum... Forumun moderatoru olarak "kibar bir sekilde" uyariyor ve bunu da hiçbirimizi kırmadan/dökmeden ve medeni bir şekilde yapmaya çalışıyorum.. Acaba hata mı ediyorum?
NİÇİN HALA...