Arama sonuçlarınız

1. reha

Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Selamlar hepimiz farklı insanlarız ve kendi kurallarımız var.. Rota paylaşmamak da kişisel karardır.. Çok pozitif gelmese de, birşey diyemem.. Aynı "evet, defender im var.. ama kaça aldığımı paylaşmak istemiyorum" şeklinde. Bunun üzerine...

2. reha

Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :)

Ynt: Off Road Camiasinda Gruplasma Ve Cikar Meselesi :) Ahmet bey, size katılıyorum.. Zira, onemli olan tartışmadan/kırmadan gezmek ve hatta "gruplaşmak".. Zaten, belirttiğiniz gibi moderatorler olarak konuyu izliyoruz.. Kimseyi "hedef almadıktan ve kışkırtmadıktan" sonra mesele yok.. Hakan...
  3. reha

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Selamlar destek olmak, etrafımıza yaymak vazifemiz. Zira, ülkemiz de zar/zor da olsa birşeyler üretiliyor.. Artık bitsin şu "yabancı hayranlığı".. reha

4. reha

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Selamlar çok sevindim yerli üretim olmasına.. reha
  5. reha

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı Selamlar szin imalatınız mı acaba? iyi gunler dilerim, reha

6. reha

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar arabada son bir iş kaldı "duş perdesi" .. o da bittikten sonra paylaşmak istiyorum.. reha

7. reha

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar hesap, hikaye ve de para kısmı o kadar karmaşık ki.. Önce benzinli bir Rehabulans ile başlandı.. fiyatı "piyasadan bir parça düşük idi".. Daha sonra kasasının olduğu gibi soyuldu (bir arkadaşımla birlikte yaptık) , içi köpük kaplandı .. daha sonra...
  8. reha

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Dostlar, guzel dilekleriniz için çok teşekkürler ederim.. reha
  9. reha

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım Selamlar emin olun, çok sevinirim. reha

10. reha

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım Selamlar bilgi icin cok tesekkurler.. Orjinal evaporatoru ne zaman, nereden ve kaca satınalmıştınız.. simdiden tesekkur ederim, reha

11. reha

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Ynt: Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri Devrim, benim elim silmeye gidemiyor maalesef.. reha
  12. reha

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Ali bey, eminim Huseyin bey bu önerisini "biraz da espri" olarak paylaştı. Dolayısı ile "madalya da yok" (zira olması gereken) , "atılmak da yok" (zaten bu bizlere yakışmaz, hep birlikte bir değer ifade ediyoruz.. iyi günler dilerim, reha

13. reha

Nox Live Htpc Uzaktan Kumandalı Amd X3 720 8 Gb 2 Tb

Ynt: Nox Live Htpc Uzaktan Kumandalı Amd X3 720 8 Gb 2 Tb Sayin uyemiz, sitemize ilan vermenin kuralları vardır , lütfen bu kurallara uygun olarak ilanınızı düzeltmenizi rica ediyorum. iyi satışlar dilerim, reha
  14. reha

Satılık Sony Nex5r + Wifi+dokunmatik Ekran+aksesuar

Ynt: Satılık Sony Nex5r + Wifi+dokunmatik Ekran+aksesuar Sayin uyemiz, sitemize ilan vermenin kuralları vardır , lütfen bu kurallara uygun olarak ilanınızı düzeltmenizi rica ediyorum. iyi satışlar dilerim, reha
  15. reha

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Bülent bey, emin olun, "tek tek" hepinizin fikirleri değerli ve dayandaklarına da saygı duyuyorum (ki, bunu diger tartışma aşlığında belirtmiştim) .. Bu nedenle, "kırmamak , üzmemek, germemek" hepimiz için ortak yaklaşım olması gerektiğine...

16. reha

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Bulent bey, daha önce "sadece sizi hedefleyerek incitmemek" için ortaya bir uyarı yazısı yazmıştım hatırlarsınız. Yazılarınızı "maalesef" ben de izliyorum , zira üslubunuz hakkında sürekli "uyarı mesajı" alıyoruz ( ve bu uyarılar da , burada...
  17. reha

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Selam ankaraya yolum dustugunde arayacağım.. listikler de kısmet.. o zaman Seri Meri projesi yok idi
  18. reha

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Arkadaslar ben de uzaktan "video conferans" ile katılayım ;-)) Umut sana soracağım çok şey olacak tahmin edersin.. reha not: series lastikleri ne yaptın.. artık lazım gibi ;-))

19. reha

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Selam bu pers ist ve muhtemele denzili ;-)) ama haberleşelim.. zira, sık sık yolum düşüyor yine.. reha
  20. reha

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Murat, tarlayı al sen, Offroad parkuru yaparız.. Paraya "para" demezsin ;-)) Saka bir yana, gonlunc eolmasını ilerim.. reha

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,892
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri