Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Koltuk Yerini Değiştirmek

aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir...

2. suleymancirit

Koltuk Yerini Değiştirmek

aynı soru benim kafamda da var 2+1 motokaravanın , öndeki sağ yolcu koltuğunu söküp arkadaki 2 li ile muayeneye girip giremeyeceğimi , ben de sordum , muayeneye gir geçmezse ertesi gün muayene tekrarında , koltukları fabrika çıkışlı yerlerine tekrar koyup , muayenedrn geçersin , şansını bir...

3. suleymancirit

Ruhsat Karavan Yazısı Hakkında

eskiden araç tanımlarında " kamyonet karavan " var idi , benim ruhsatım da ilk önce böyle verildi , ben anında hemen itiraz ettim , ruhsatımı yeniden SA MOTOKARAVAN olarak düzelttirdim . düzelttirmesem sizin ki gibi kalacaktı ! ruhsatınız bu şekilde zaten karavan olarak tamımlı olduğundan bana...
  4. suleymancirit

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

kulpları demonte olan görmedim fakat bende KARACA marka var , onun alt üst parçaları ayrılabiliyor ve yıkama da kolaylık sağlıyor , çoğu model de alt üst parçalar ayrılmıyor. conta ise işlevini yapıyor , ancak arkada küçük bir hava tahliye deliği var , düdüklü tencere sibobu görevi yapıyor ...

5. suleymancirit

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

namı diğer RELANCE https://www.hepsiburada.com/sinbo-sp-5218-cift-tarafli-dokum-tava-32-cm-p-MTSINBO32TAVA?magaza=Hepsiburada

6. suleymancirit

Pilli Gaz Alarm Dedektör Sistemleri Nereden Temin Edilir?

pilli olan var onu tamirciler kullanıyor , karavan da da kullanıma uygun değil, boşuna aramayın pillisini ben de bulamadım . 12 volt olanı alıp yaşam aküye veya solar şarjın ampül çıkışına bağlayın , sarfiyatı çok değil 1.5 watt n11.com'dan Sismik GaSis-M Karavan | Yat | Tekne Gaz Alarm Cihazı...
  7. suleymancirit

Karavanda Kullandığınız Tv Sistemleri?

otobüslerde kullanılan kubbe şeklinde otomatik uydu bulan var , çanak şeklinde manuel ayarla kullanılan var , turkcell superbox internet tv var
  8. suleymancirit

Dai Shava S2 Mi Eberspaecher D2l Modeli Mi ?

DAİ SHAVA D2 kullanıyorum , nisan-2021 de 2 sene olacak , şu ana kadar bir problem yaşamadım

9. suleymancirit

Araç Çakmak Girişinden Invertor Kullanımı, Invertor Bağlantıları

aynısından ben de de var 150 w , ben çakmaklıktan kullandım ,hiç bir problem yaşamadım , 150 watt üzerinde bir cihaz bsğlamadığınız sürece sıkıntı olmaz , cihaz üzerinde kendi sigortası var, akü zayıflayınca kendini kapatıyor , bence ayrıca sigortaya gerek yok , şu an için kullanmıyorum ama ne...

10. suleymancirit

Gaz Alarmı

ben ayrıca duman dedektörü ile karbon monoksit dedektörü de alıp taktım , karbon monoksit dedektörü aynı zamanda webasto türü dizel ısıtıcılar için de bulunması şart olan cihazlardandır . duman ve karbon monoksit alarm cihazlarının pillisi bulunuyor .
  11. suleymancirit

Gaz Alarmı

VİDEO su büyük boyut olduğundan atamadım , ancak görüntü atabildim , test ettim ışık ve sesli uyarı veriyor , ayrıca ses kısmı kornaya da bağlanabiliyormuş .

12. suleymancirit

Amatör Karavancilar Için Ücretli Kamp Alanı Tavsiyeleri(tecrübeli Karavancı Dostlar Yazsın)

duyduğuma göre ; manavgat belediyesi boğaz kamping , pandemi covid sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması ile birlikte kapatılmış bilgilerinize
  13. suleymancirit

220 Walt Ile Şarjda Maliyet Ne Kadardır.

aküler deki sülfatlaşmayı önlemesi açısından , ayda 2 gün "bakımda yapabilen bir şarj cihazı ile" şarjda tutmanın aküye çok faydalı olduğu , üstad lar tarafından söyleniyor
  14. suleymancirit

Gaz Alarmı

yok ben kaytarmıyorum hiç , benim yukarısı için (namı diğer öbür dünya) internet bağlantısına hiç ihtiyacım olmuyor , günde 5 vakit bağlantı kurup sahibiyle görüşüyoruz çok şükür , aramız çok iyi elhamdülillah (teşbihte hata olmaz derler ama ) 🤗

15. suleymancirit

Gaz Alarmı

son cümle şifreli açarmısın , ben edebiyat yatkını biri değilim , zaten anlamışsınızdır
  16. suleymancirit

Gaz Alarmı

? şifreyi çözemiyorum ben , birsz daha detaylı lütfen , ben bu tür yazıları çözemiyorum da
  17. suleymancirit

Gaz Alarmı

yarın çakmakla değil , piknik tüpünü açarak ve de video çekerek test edeyim , videosunu buraya atarım .

18. suleymancirit

Gaz Alarmı

direk yaşam aküsüne veya araç aküsüne bağlanabilir ama ben solar şarj regülatörünün ampul çıkışına bağladım , tüketimi oldukça düşük sayılır not : sipariş verirken 12 volt olanı seçiniz
  19. suleymancirit

Gaz Alarmı

n11.com'dan Sismik GaSis-M Karavan | Yat | Tekne Gaz Alarm Cihazı | 12-24 V seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! https://urun.n11.com/duman-ve-gaz-dedektoru/sismik-gasis-m-karavan-yat-tekne-gaz-alarm-cihazi-12-24-v-P295412530

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR