Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

220 Walt Ile Şarjda Maliyet Ne Kadardır.

Makel Monofaze Elektrik Sayacı 145,00 TL yerine 72,35 TL https://urun.n11.com/elektrik-sayaclari/makel-monofaze-elektrik-sayaci-P310723518 araya koyacağınız böyle bir süzme sayaç ile ölçersiniz SUDAN UCUZ OLUR eğer 10 amper gibi şarj cihazınız var ise şarj 2 gün gibi sürer
  2. suleymancirit

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

mesela akünüz 200 amper , uygun şarj amperi % 10 olur "yani uygun şarj 20 amper" bu durumda solar panellerden gelen şarj akımı 10 amper ise , 10 amper dışardan şarj makinası bağlayabilirsiniz , eğer 220 akü şarj aletiniz 20 amper şarj yapıyor ise , solar panelleri bir şalter yardımı ile...

3. suleymancirit

Almanya Main Nehri Kıyıları 2020

Hüseyin abi , MAİN de balık tutmadınız mı yoksa , hiç bahsi geçmedi de 🎣
  4. suleymancirit

Tapatalk Dan Giriş

google uygulaması gibi olmuş , elinize sağlık teşekkür .

5. suleymancirit

Dai Shava Su Isiticisi

hele bir de DEDE DEDE diye bağıracak yaşa gelince , çok şeker oluyor torun , Allah herkese nasip etsin diyelim .

6. suleymancirit

Almanya Main Nehri Kıyıları 2020

Almanya için gelir düzeyine bakılırsa 10 euro normal olabilir, Türkiye de bu yaz 12 euro dan daha düşük özel bir kamp alanı yoktu , insaf yahu , karavancılar da kamp dışı konaklamaya yöneldi , pandemi dolayasıyle ona da jandarma zabıta müdahale etti , karavancılık kamu ve belediye desteği...
  7. suleymancirit

Maltepe Karavan Park 54 Tl Olmuş

FSM den karavanlara geçiş yasağı uygulayan önceki yönetime de tepki göstermiş biri olarak , bu gösterdiğim tepki de politik değildir . çözüm odaklı olmayan bu yaklaşımınıza katılmak mümkün değildir . siz gitmeyiverin olup bitsin diyorsanız , gitmeyiz olur biter , ancak tepkimizi de...
  8. suleymancirit

Yani karavan sahibi iseniz , yolunacak kaz olarak zengin katagorisi içinde mi görülüyorsunuz mu demek istediniz , evet doğru düşünüyorsunuz gibi , en kolay çıkış yolu olarak 54 TL bindirmişler hemen

9. suleymancirit

bu otopark 2750 araçlık devasa bir park alanı , etkinlik günleri hariç diğer günler 3/1 ancak doluyor , tamam anlaşılabilir sorunlar var , bir karavan şehri meydana gelmesini önlemek istiyorlarsa , kocaeli belediyesi ormanya karavan park 7 gün ücretsiz ,daha fazlası uzun kalışlar yasaklanmış ...

10. suleymancirit

problem 54 TL yaparak çözülmez , karavanları hizmet verilen özel bölüme alırsınız orada 54 TL alırsınız , sadece otopark ta park etme amaclı duranlardan normal ücret alırsınız , buna bir şey demem , basiretsiz yöneticilerle varılan nokta bu işte , yazıklar olsun .
  11. suleymancirit

WC ler paralı 54 TL üzerine en az 6 TL de tuvalet ücreti ilave ederseniz 54+6=60 TL günlük kalma maliyeti olur , elektrik su duş mutfak atık boşaltma yok Manavgat boğaz kamping sahilde ve manavgat belediyesi işletiyor , günlük 2 kişi karavan ücreti 40 TL alıyorlar (elektrik +wc+su+sıcak...

12. suleymancirit

1.sınıf araç için 9 TL 2.sınıf araç için 18 TL tam gün otopark ücreti ödeniyor , 20 kişilik minübüs girip burada otoparkta gece tam gün kalsa 18 TL ödüyor , karavan olunca niye 54 TL oluyor , hangi hizmeti karavanlar için veriyorsun da fark alıp fazla ücret istiyorsunuz , tekrar söylüyorum ...
  13. suleymancirit

bugün gördüm , maltepe etkinkinlik alanı orhangazi ispark otopark girişine karavan tam gün 54 TL yazılı tabela koymuşlar , girdim ve gişedeki görevliye "ben karavan bölümüne girmeyeceğim normal otopark bölümüne park edeceğim " dedim , el cavap bu etkinlik alanının neresine park edersen et 15...
  14. suleymancirit

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

300 w çok az haklısınız , tel rezistanslı olan ısıtıcılar ısıtmaz , ama infrared özelliği nedeniyle bu ısıtıcı belki daha verimli olabilir , 275 TL verip test edilebilir mi , bunun kararını verip satın alacak artık arkadaşımız , bugüne kadar alıp deneyen olmadı galiba ? veya internetten...

15. suleymancirit

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

200 ah akü , 300 watt bu ısıtıcıyı kaç saat çalıştırır , bence dolu bir akü sizi en fazla 2 gece idare eder , akünüzün 11.7 volt altına düşürmeden kullanmanız gerekiyor yoksa akünüz ölür " bence bu cihazın fiyatı çok fahiş değil , alıp denemekte yarar , şayet karavan da iş görmezse , en azından...
  16. suleymancirit

Türkiyenin Adama Tövbe Ettirecek Yolları.

126 BIS in çıkamayacağı giremeyeği yol yoktur , ben bu atom karınca ile , 1991 li yıllarda dağlara ava gidiyordum , karda buzda dahi yolda kalmazdı yeterki kara saplanmasın , çok parmak ısırttım ben , bu BIS ile çok güzel anılarım oldu .
  17. suleymancirit

Tapatalk Dan Giriş

merakla bekliyoruz , inşaallah beklediğimiz gibi olur , yoksa cepten yani ANDROİD den forumu takip etmekte zorlanırsak , foruma ELVEDA demek zorunda kalmayız , sizlere kolay gelsin .

18. suleymancirit

Forum Paylaşım Akışı

ben de TAPATALK kullanıyorum , tapatalk ayarlarından bildirimleri kapatın , kafanız rahat olur , bana göre ara ara foruma girip konulara baktıktan sonra bildirim almaya gerek olmamalı , kapatıverin bildirimleri olsun bitsin , ne dersiniz .
  19. suleymancirit

Yalova - Erikli Yaylası, Çifte Şelale Ve Dipsiz Göl - Bisikletle İlk Kamp, Bikepacking

siz inerken ben ducato kamper karavan ile çıkıyordum , sizi gördüğüm de bravo gençlere ( 3 bisikletliydiniz ) demiştim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR