Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
Müco sonradan ilave edilen hanımın poları da geldi.Benim senden alacağım vereceğim kalmadı , sende Volkan da hakkını helal ettinizmi tamam bu iş :D :D :D
Mücahit ,
Ben montu değiştirmeyeceğim, çok fark etmeyecek . Tekrar çok teşekkür ederim sağolasın kardeşim benim, ellerine sağlık :D
Ahmet
Mücahit , montu aldım gerçekten şahane olmuş emeğine sağlık .
Birşey soracağım montlarda isim ve no varmıydı ?, bende çıkmadı .
Birde XL olmasına rağmen beden ve kollar tamam ama boy olarak biraz kısa gibi geldi çok mahsuru yok. XXL alırsam sanıyorum kollar...
Ynt: Navara Kullananlar
İnan özledim yahu, aman sağlık olsun da koşturmaya devam . Bir öğlen beraber yemek yesek kardeşim buralarda ben bekliyorum artık seni.Yengeye de çok selamlar. :D
Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım
Aslında kırlangıçların fırtınası bitsin şöyle ılık bir mayıs haftasında öncü leyleklerin geliş zamanı başladığında Şile/ Ağva arasında bir kumsal da kamp fazlamı gelir acaba :D ;D
Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım
Merhaba Ömer.....eski topraklar daha iyi bilir ama İnternet denilen tüfek icat oldu :D :D :D
Ama yinede Haydar Dayı ne derse ben ona inanırım. :D
NİSAN
08 - 04 Kırlangıç Fırtınası ( 2 Gün )
09 - 04 Fırtına ( Üçdokuzların...