Arama sonuçlarınız

1. aozturk

04.04.2011 Yeşilvadi-Sofular gezisi

Ynt: 04.04.2011 Yeşilvadi-Sofular gezisi Sofuları göremedinizmi yoksa benmi göremedim ;) Yeşilvadi - Yeşilvadi mi oldu parkur ;D ;D ;D

2. aozturk

Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ?

Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ? kafayı sokmuş bir kere tenekenin içine gözü başka birşey görmüyor :D :D
  3. aozturk

Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ? Tarık kaplama yap ;)

4. aozturk

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Müco sonradan ilave edilen hanımın poları da geldi.Benim senden alacağım vereceğim kalmadı , sende Volkan da hakkını helal ettinizmi tamam bu iş :D :D :D
  5. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İnşallah kıymetini bilecek birisine kısmet olur :(

6. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit , Ben montu değiştirmeyeceğim, çok fark etmeyecek . Tekrar çok teşekkür ederim sağolasın kardeşim benim, ellerine sağlık :D Ahmet

7. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Potansiyel Toyota ' cı geliyor , fiyatlar yükselecek :D
  8. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Erkut , iyi günlerde kullan hayırlı olsun :D
  9. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Çağlar hayırlı olsun, kaya gibi araç güle güle kullan :D :D

10. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit , montu aldım gerçekten şahane olmuş emeğine sağlık . Birşey soracağım montlarda isim ve no varmıydı ?, bende çıkmadı . Birde XL olmasına rağmen beden ve kollar tamam ama boy olarak biraz kısa gibi geldi çok mahsuru yok. XXL alırsam sanıyorum kollar...

11. aozturk

Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ? tabiki deve tüyü rengi Tarık ;)
  12. aozturk

Arkadaşımız Ahmet Gündüz'ün (arwin) Babasına Acil Şifalar Diliyoruz

Ynt: Arkadaşımız Ahmet Gündüz'ün (arwin) Babasına Acil Şifalar Diliyoruz Çok üzücü , geçmiş olsun . Allahtan acil şifalar diliyorum.

13. aozturk

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar İnan özledim yahu, aman sağlık olsun da koşturmaya devam . Bir öğlen beraber yemek yesek kardeşim buralarda ben bekliyorum artık seni.Yengeye de çok selamlar. :D
  14. aozturk

vx 80 1 hdt intercoler

Ynt: vx 80 1 hdt intercoler ee tabi turbo max. basarsa soğutucu lazım... bakalım güç ne olacak müco...
  15. aozturk

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Geliyoruz , gidyoruz , göremiyoruz :D :D :D

16. aozturk

Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım Aslında kırlangıçların fırtınası bitsin şöyle ılık bir mayıs haftasında öncü leyleklerin geliş zamanı başladığında Şile/ Ağva arasında bir kumsal da kamp fazlamı gelir acaba :D ;D
  17. aozturk

Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım Merhaba Ömer.....eski topraklar daha iyi bilir ama İnternet denilen tüfek icat oldu :D :D :D Ama yinede Haydar Dayı ne derse ben ona inanırım. :D NİSAN 08 - 04 Kırlangıç Fırtınası ( 2 Gün ) 09 - 04 Fırtına ( Üçdokuzların...
  18. aozturk

İnegölün VX80 ni modifiye

Ynt: İnegölün VX80 ni modifiye zevkle takip ediyorum süper iş çıkıyor beyler :D

19. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi lastikleri gördüm de araç nerede :)
  20. aozturk

Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) 80 lerinde maşallahı var... :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,571
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Geri