Arama sonuçlarınız

1. aozturk

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011) Tarıkçığım gerçekten bu iş hepimizin adına gurur duyacağımız bir aksiyon olacak.

2. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Heytem şu son günlere ait bir aksiyon göremedik FJ 40 tan , bizi mahrum etme
  3. aozturk

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 29 Temmuz 2011) Hayırlısı olsun inşallah şimdiden zirve de sizleri gözümün önüne getirdim , şahane görünüyor. :)

4. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi max 1.900 kg ;D
  5. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Recebim o zaman Yusufun Patrol pervane olmasın yahu... ;D

6. aozturk

Ynt: Kemerburgaz Camel Etabı 6 Mart 2011

Sedat Arkadaş, Elinize sağlık , işin içinde birde ustalar olunca çamurun tadı başka oluyor. Yeşil ördek sudan çıkmıyor . Tüm arkadaşlara ve Adnan'a selamlar. :)

7. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yusufcuğum senin araç döndürebilecekmi o lastikleri kardeşim , sakin lastikler arabayı döndürmesin dikkat et kardeşim ;D ;D ;D ;D
  8. aozturk

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit 50 tl gönderdim .
  9. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit, Listeyi bozmayayım buraya yazıyorum kardeşim sen ekle bir zahmet . Sadece polar ve armalar. eöztürk - M polar - armalar - 11 ( boy 1,65 kilo 65 ) 40 TL mı gönderiyoruz.

10. aozturk

Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım Burakçığım, Biliyorsun benim ilk aşkım FJ 40 tır ;) Onun yeri başkadır. Sonra fj 60 şimdi bj 60 . Bu camiada olupta 40 ' serisini bilmeyen varmı acaba. Dövme kabul ama yaptırmaya gerek yok o bizim içimizde hep bir sevdadır :D :D :D

11. aozturk

Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım benim de bj60 - 40 ım var, gelsem kabul mü :D :D :D
  12. aozturk

Denizli'de Araçüstü Çadır İmalatı Yapan Firmalar

Ynt: Denizli'de Araçüstü Çadır İmalatı Yapan Firmalar Sn Tunç Çadır Yetkilisi 19 Ocak tarihinde fiyatın 390 tl olduğu belirtilmiş. Gezenbilir'e %10 indirimden bahsediyorsunuz .Bu durum da 351. tl olması gereken fiyat bu mesajınız da indirimli 450 .-tl ( + cargo ) olmuş. Yani sonuçta ürüne...

13. aozturk

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Erkan , Nereden çıktı bu karar , bu kadar az zaman kalmışken hiç doğru değil . Ayrıca ertelemeden önce paylaşmak gerekirdi.
  14. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım öyle demek istemedim yani hanımlarda moda olursa demek istemiştim Burakçığım ;D ;D ;D
  15. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bak gördünmü :D :D :D

16. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahaaaa ....iş çıkaracaksın başımıza ha...
  17. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahmet 07 polar teslim aldım yusuferdem polarteslim aldım umut polar teslim aldım bsayil polar teslim aldım fissek polar teslim aldım. Mudanyali polar teslim aldım. cihanülker polar teslim aldım aöztürk polar teslim aldım
  18. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım MÜCOOOOOOOOO mallar geldi SÜPERRRRRRR..............beden , kalite , işçilik süper çok hoşuma gitti ellerine sağlık sağolasın ve tabi Volkanada çok çok teşekkürler.... :D

19. aozturk

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) aslında kendimize hatırlatmak istemiyoruz ama oraya gidince ne olacak beyler... herşey gözümüzün önüne gelecek :(
  20. aozturk

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) merak etme sen ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,571
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Geri