Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)
Arkadaşlar geçen seferki gibi ayrı ayrı çıkmayalım kesin yoğun kar olacak , C.tesi en erken saatte buluşup konvoy yapalım .
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Burakçığım ,
Tebrik ediyorum . Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah . Karşısına hep iyi insanları çıkarsın yolu açık olsun minik yavrunun. :D :D :D
hepsini biliyorum , ama kampa bir girişin vardı Müco , sinirden tam gaz arabadan iner inmez Cemin boğazına sarıldın zor aldık elinden .. bu Cem olmasaydı biz ne yapardık be Müco..
İyide sonuçta kamp atılacak yer kendir yaylası değil mi , oraya gidilmeyecekmi . Sen Müco ya bakma o tenekeci Cem arkasına takmış adamı gece yarısı zor buldular kampı ... ondan kafası karışıktır. ;)
Ekrem , kamp attıktan sonra bu manzara için oraya gidilirse asla bir daha oradan çıkamayız . Ama dağa giderken yol üzeriyse uğramadan da geçmek yazık olur gibime geliyor benim.... bakalım diğer arkadaşlar ne derler ;D ;D ;D
Ömer merak etme parlatmayız.... ıslaksa odun nemlendiririz cayır cayır ... :D
Ekrem o ahşap ev yakınlarında kamp atarsak , herkes oraya kaçar ve balığın başına çökerler ha... balık varmı balık ;D ;D ;D
Müco kar kampında üşünmez , sağlam hazırlık yapılır , ilk defa gelecekler için sağlam çadır , uyku tulumu , iyi bir mat vede battaniye tamamdır. Araç içi vebasto olmayanlar için felaket olur , dondurur adamı saç metal.. ;)