Arama sonuçlarınız

1. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Aslında konu off-road ve doğaya açılım ile ilgili birazda bizler gibi asfaltta araç kullanmayı sevmeyenler gittikçe artmakta diğer kesimin lux tutkusu ise aynı ve bizi ilgilendirmiyor ancak bu kişilerin lux tutkusu arttıkça yani araçlarını yenileme gereği...

2. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Aynen öyle Kürşad, bunu bizler böyle yaptık adamlar sokakta LC görüyorlar yahu bu para eder ucuza alır meraklısına kasnaklarız diye girişiyorlar. Benim işim eve yakın 5 km , araç çalışsın diye işe onunla gidip geliyorum sabah park ediyorum akşam binip...
  3. aozturk

Radar Cihazından Önce Uçaklar Nasıl İzlenirdi?

Ynt: Radar Cihazından Önce Uçaklar Nasıl İzlenirdi? Sedatcığım, Bu fotoları zamanında çekip sakladığın iyi olmuş , çok hoşuma gitti arkadaş. ;)

4. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bir sabah sokağı keseceğim işe gidemeyecek bu rebo...o zaman görüşeceğiz... :D :D :D
  5. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sevgili Rebo , peki kaç modele kadar orj. full kilit bulunur bunlarda. ;)

6. aozturk

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Farukçuğum, Bizle beraber yaşayacaksın hep aramızdasın canım arkadaşım.

7. aozturk

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Araba kendine gelmiş çamuru görünce fakat kardeşim o ne biçim çamur , tam böyle diş macunu kıvamında , lastik dişine dolgu yapmış ;D ;D ;D
  8. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sonsuza kadar sende kalacağa benzer makina ile birlikte :D :D :D :D
  9. aozturk

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Volkan kardeş bak şimdi olmadı ben değil benim canım LR cı desen olay biter . Çocuklar canlarımız onlar için varız , onlar için akan sular durur. Allah acil şifalar versin inşallah ..

10. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım değiştir kardeşim değiştirrrrrr :D :D :D

11. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım şaka bir yana benimde aklımdaydı bu iş bitsin yazlık gömlek ve cargo pantolon ..konuşalım Müco ile.... :D :D :D
  12. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım bak o zaman şöyle yapalım sen bu gömleğin üzerine bizim polarlardan giy şapka da kesin bizden olsun.. :D

13. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım işte gerçek sorumluluk bu demektir ...eline sağlık arkadaş ..çok güzel bir iş çıkacağına hiç kuşkum yok... :D :D
  14. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım zaten başka türlü nasıl misafir olacak ki ;D ;D
  15. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Volkan Bey, Birde şu gömleği bir değiştir artık kardeşim...şöyle kendine yakışıklı bir LC li gömlek yap bizden hediye olsun.. ;D ;D ;D

16. aozturk

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım O insanlar belki de özellikle öyle tercih etmiş olmasınlar sakın , bazıları bir beden büyük bazıları küçük istemiş olabilir. Bence en doğrusu kendilerine sormak.
  17. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ve bol sisler diliyorum ;) :D ;D
  18. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydınlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı haftasonları ;D ;D ;D ;D

19. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi of of....Erkancığım vazgeçtim kapat konuyu :D :D :D barut kokusu yayılacak buraya kardeş ;D ;D ;D
  20. aozturk

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Mücahit sanıyorum plastik enjeksiyon

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,571
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap