Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Aslında konu off-road ve doğaya açılım ile ilgili birazda bizler gibi asfaltta araç kullanmayı sevmeyenler gittikçe artmakta diğer kesimin lux tutkusu ise aynı ve bizi ilgilendirmiyor ancak bu kişilerin lux tutkusu arttıkça yani araçlarını yenileme gereği...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Aynen öyle Kürşad, bunu bizler böyle yaptık adamlar sokakta LC görüyorlar yahu bu para eder ucuza alır meraklısına kasnaklarız diye girişiyorlar. Benim işim eve yakın 5 km , araç çalışsın diye işe onunla gidip geliyorum sabah park ediyorum akşam binip...
Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum
Araba kendine gelmiş çamuru görünce fakat kardeşim o ne biçim çamur , tam böyle diş macunu kıvamında , lastik dişine dolgu yapmış ;D ;D ;D
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
Volkan kardeş bak şimdi olmadı ben değil benim canım LR cı desen olay biter . Çocuklar canlarımız onlar için varız , onlar için akan sular durur. Allah acil şifalar versin inşallah ..
Volkan Bey,
Birde şu gömleği bir değiştir artık kardeşim...şöyle kendine yakışıklı bir LC li gömlek yap bizden hediye olsun.. ;D ;D ;D
O insanlar belki de özellikle öyle tercih etmiş olmasınlar sakın , bazıları bir beden büyük bazıları küçük istemiş olabilir. Bence en doğrusu kendilerine sormak.